Last van scoliose? Heeft u wel het juiste matras?
Heeft u al verschillende tips geprobeerd maar uw klachten blijven aanhouden in de ochtend en tijdens het slapen? Dan zou het kunnen zijn dat uw matras de oorzaak is. Zoals bij iedereen bekend is, is de juiste slaaphouding heel belangrijk. Als u niet in een gezonde rechte houding ligt, dan kunnen klachten veroorzaakt worden of juist erger worden. En dat is het laatste wat we willen.

Vaak hebben mensen de ernst van de situatie niet in de gaten en is het vaak te laat. Als u een lange tijd een verkeerde houding aanneemt in het matras kan dat vervelende gevolgen hebben, zoals;

1. De spieren kunnen niet voldoende ontspannen waardoor de spieren niet kunnen herstellen. Dit veroorzaakt klachten. Als dit te lang aanhoudt, kan dit zelfs leiden tot aanhoudende klachten.

2. Als u scoliose heeft kan dit resulteren in slapeloze nachten wat erge gevolgen kan hebben op uw;
- eetlust, u wordt juist hongerig waardoor grotere porties gegeten worden.
- ongevallen, omdat u niet uitgerust bent.
- uiterlijk , uw huid verouderd sneller als u te weinig slaapt heeft.
- ziekte, zoals overgewicht, diabetes en hartziekte

Een gezonde houding is dat van groot belang. Daarbij is een goed matras essentieel. Master Matras werkt samen met fysiotherapeuten om slaap gerelateerde klachten beter in kaart te kunnen brengen. Hierdoor kunnen we u beter voorlichten en helpen op het gebied van scoliose. Door ons aanpasbare systeem heeft u nooit meer de angst om het verkeerde matras te kiezen.

Blijf niet zitten met klachten, investeer in een gezonde nachtrust!
Meer weten over het Master Matras?
Last van scoliose?
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.