> Het beste matras bij RLS
Het meest innovatieve matras!
Het beste matras bij RLS
Het beste matras voor mensen met RLS is een matras dat de juiste ondersteuning biedt op de juiste plaats. Geen enkel matras kan dat beter als een matras dat op uw lichaam is afgestemd. Uw Master Matras wordt gepersonaliseerd op uw persoonlijke kenmerken zoals; lengte, gewicht, slaaphouding, warmtebeleving & lichamelijke klachten.

Door 10 verwisselbare zones met verschillende hardheden in het matras te plaatsen, in de voor uw lichaam perfecte volgorde, zorgt ervoor dat het matras drukverlagend is. Tijdens de 365 nachten proefslapen kunt u ervaren of u de ondersteuning krijgt die uw lichaam nodig heeft. Indien nodig kan de indeling eenvoudig worden aangepast. Zo heeft u gegarandeerd de juiste ondersteuning voor uw lichaam en zal het bijdragen aan een betere nachtrust met minder pijn.
Het beste matras bij RLS
De kuip
De kuip
De kuip
De 10 modules liggen in de kuip. De kuip houdt de modules strak bij elkaar. De kuip is gemaakt van een stevige, ventilerende HR35 koudschuim, die ervoor zorgt dat u rustig op de rand van uw bed kan zitten, zonder dat het matras uitzakt.
Dankzij de flexibiliteit van de kuip is een Master Matras ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem.
Hygiëne tip: Neem om de paar jaar een keer alle modules uit het matras en ga eens met de stofzuiger door de kuip. Hygiëne 2.0 op een plek waar u normaal niet kunt komen.
Afritsbaar bovenblad
Afritsbaar bovenblad
Afritsbaar bovenblad
Iedereen kent de vlekken en kringen in de tijk van een matras. Bij het Master Matras is de tijk eenvoudig los te ritsen & uitwasbaar op 40° in elke wasmachine.
Dankzij de stretch in de tijk en de kwaliteitsrits, ritst u hem gemakkelijk terug aan het matras na het wassen.
Heeft u vanwege hygiënische redenen een nieuwe tijk nodig? Bel ons gerust!
10 modules
10 modules
10 modules
De modules zijn gevuld met pocketveren. Standaard werken we met 5 hardheden: EXTRA ZACHT – ZACHT – MEDIUM – STEVIG – EXTRA STEVIG.
Aan de hand van de 8 persoonlijke kenmerken adviseren wij een speciale volgorde. Zo kunnen we elk lichaamsdeel juist ondersteunen en indien nodig achteraf aanpassen. Uw lichaam veranderd in de komende 20 jaar, dan wilt u dat uw matras bij u blijft passen!
Hygiëne tip: Als u de modules eruit haalt, kunt u ze buiten even uitkloppen. Vergeet dan echter niet de volgorde op te schrijven.
Comfortlaag
Comfortlaag
Comfortlaag
Ook de comfortlaag kiezen we uit aan de hand van uw persoonlijke kenmerken. De comfortlaag helpt uw lichaam met draaien en keren, of voorkomt het juist voor de onrustige slaper. Ook is de comfortlaag één van de belangrijkste onderdelen van het matras als het om temperatuur gaat. We hebben de keuze uit:
- Traagschuim
- Talalay Latex
- Koudschuim (HR50, HR65 of HR80)
Ventilatieband
Ventilatieband
Ventilatieband
Om te zorgen dat het Master Matras goed kan ventileren is er een 3D band in de tijk verwerkt. Deze 3D band voert ook het vocht af uit het matras.
Een groot voordeel: Het Master Matras hoeft nooit meer gedraaid of gekeerd te worden.
3D Drukverdeler
3D Drukverdeler
3D Drukverdeler
Dankzij de 3D drukverdeler voelt u niet de overgangen tussen de modules en voelt het als een perfect afgesteld matras.
Dubbele rits
Dubbele rits
Dubbele rits
Het Master Matras heeft twee ritsen, de bovenste om de tijk er af te ritsen, de onderste om bij de modules te komen om eventueel de indeling aan te passen.
Hygiëne tip: Als u de bovenste rits los maakt komt u gemakkelijk bij de comfortlaag deze kunt u op een zomerse dag lekker laten luchten.
Uw perfecte samenstelling
Uw Master Matras bestaat uit verwisselbare onderdelen afgestemd op uw lichaam. Zo zorgen wij voor de juiste drukpunten onder de juiste lichaamsdelen. Uw persoonlijke kenmerken vormen de basis van uw matras, veranderen uw kenmerken? Dan is het matras binnen 2 minuten eenvoudig aan te passen.
Deze week nog thuis proefliggen?
Wilt u deze week nog thuis proefliggen? Dat kan! Plan dan nu een afspraak in en wij brengen het Master Matras naar u in huis!

Ja, ik wil thuis proefliggen!
Specificaties
  • Zones 10 losse zones
  • Type Pocketveren modules
  • Keuze comfortlagen Koudschuim, Traagschuim of Talalay latex
  • Hoogte 26 cm
  • Draaien/keren N.v.t. Nooit meer draaien en keren
  • Proefslapen 365 dagen servicegarantie
  • Garantie Levenslang
  • Bedbodem Geschikt voor iedere bedbodem
Hoe werkt het?
Hoe werkt het? Eenvoudiger een goed matras kopen bestaat niet
Als u ook wilt genieten van het Master Matras dan hoeft u maar enkele stappen te doorlopen!
1
Persoonlijke kenmerken doornemen
Vul op de pagina Online Bestellen uw gewenste afmeting en uw persoonlijke kenmerken in. Op basis van de ingevulde kenmerken bekijken wij welke indeling en welke comfortlaag het beste bij u past.

Of plan een afspraak in om proef te liggen in de showroom of bij u thuis! Tijdens deze afspraak nemen wij samen met u rustig uw persoonlijke kenmerken door zodat wij op basis van deze gegevens uw persoonlijke Master Matras kunnen samenstellen.
2
Uw persoonlijke matras wordt gemaakt
Uw persoonlijke Master Matras wordt in onze fabriek in Nederland geproduceerd en is na 3 weken klaar voor levering.
3
Geniet van een heerlijke nachtrust
Het is zo ver, de heerlijke nachtrust kan beginnen! Uw persoonlijke Master Matras wordt door ons geleverd en op uw bed geplaatst. Voor het gemak nemen wij uw oude matras gratis mee retour!

Vanaf nacht één gaat u heerlijk slapen, daar zijn wij van overtuigd. Omdat wij graag horen hoe goed u slaapt bellen wij u na 6 weken. Mocht u heerlijk slapen maar denken dat het nog beter kan? Dan komen wij gewoon even langs om met u mee te kijken. Altijd! Beloofd.
Ja, ik wil graag proefliggen! Afspraak maken
Wilt u thuis proefliggen? Dat kan! Wij brengen de showroom bij u in huis! Plan online een afspraak in, en wij komen met het Master Matras naar u toe. Bevalt het matras? Dan kunt u er dezelfde nacht nog van genieten!
Klantenreviews, zij gingen u al voor...
Super service!
Wij slapen nu 6 weken op het Master Matras en vandaag werden we gebeld door een medewerker van Master Matras of het matras ons bevalt. Wat een super service is dit! Ondanks we heerlijk slapen is het toch fijn om dit telefoontje te krijgen, dat zie je niet vaak!
Leo Haasen
Ik ben geïnteresseerd in een Master Matras en nu?
 
Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in een Master Matras. U heeft twee mogelijkheden;

1. Plan online een adviesgesprek in, het adviesgesprek kan in onze showroom plaatsvinden of bij u thuis. De adviseur zal dan samen met u (en uw partner) door middel van een leuk gesprek gaan bepalen wat de juiste indeling is voor uw lichaam. (+/- 45 min)

2. Door de configurator op de website in te vullen en op de knop 'bestel direct' te drukken hebben wij uw gegevens die nodig zijn om de indeling te bepalen ontvangen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn neemt de adviseur binnen 2 werkdagen contact met u op. (telefonisch of per mail)

- U betaald bij levering per pin of via een IDeal betaling.
- De levertijd van een Master Matras is binnen 20 werkdagen, u krijgt tijdig een telefoontje om een fijne dag en tijdstip uit te kiezen.
 
 
Hoe weet ik zeker dat dit matras bij mij past?
Vanaf het eerste gesprek met de adviseur begint uw persoonlijk traject naar het perfecte matras. Tijdens het adviesgesprek worden uw persoonlijke kenmerken en behoefte besproken waardoor wij het Master Matras kunnen samenstellen naar uw lichaam. 

Na 6 weken zal dezelfde adviseur contact met u opnemen of u daadwerkelijk ook uw optimale nachtrust beleefd. In 98% van de gevallen ervaren onze klanten geen klachten. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij u begeleiden tot u een betere nachtrust ervaart. Dit kunnen wij doen door eenvoudig de indeling van het matras aan te passen. Wij begeleiden u net zo lang, tot u uw perfect nacht heeft! 
Wat is de levertijd van Master Matras?
De levertijd is binnen 20 werkdagen, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen wat voor u fijn uit komt.
Kan ik proefslapen op een Master Matras?
Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u het perfecte matras kunnen samenstellen. Daarom bieden wij u 365 dagen servicegarantie. Het matras is op veel verschillende manieren aan te passen. Het verschuiven van de modules, het wijzigen van de hardheden in het matras en het eventueel aanpassen van de comfortlaag. Mocht dit bij u van toepassing zijn, dan bieden wij u in de eerste 365 dagen kosteloze service om samen met u te kijken naar de perfecte indeling. Mochten wij hiervoor, in overleg, bij u aan huis moeten komen, en eventueel andere modules of iets dergelijks voor nodig hebben, dan verlenen wij dit kosteloos. Maar wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig zal zijn!
Wanneer moet ik betalen?
U betaald bij levering (tenzij anders afgesproken). U kunt bij levering betalen met pin of via een IDeal transactie.
Wordt het matras kosteloos geplaatst/geïnstalleerd?
Ja onze matrassen en bedden worden kosteloos geleverd, geplaatst en geinstalleerd. Uw oude slaapsysteem demonteren wij en nemen wij indien gewenst kosteloos mee retour.
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.