Heeft u een te hard of te zacht matras? Dit is uw oplossing!
Klachten door een te hard of te zacht matras kunnen erg vervelend zijn en gaan helaas niet weg als u het matras niet vervangt. Door 10 losse modules met verschillende hardheden kan het Master Matras worden ingedeeld aan de hand van 8 persoonlijke kenmerken. Heeft u klachten in de rug, dan houden wij hier rekening mee door de modules bij de rug zo in te delen zodat deze bij uw lichaam passen. Zo kunnen we uw klachten verminderen/verhelpen. Heeft u toch een andere indeling nodig? Door het matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling van het matras gemakkelijk worden aangepast. 
Meer informatie over het Master Matras

Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Bestellen’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden. Of klik HIER om naar de configurator te gaan.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
  • Extra zacht
  • Zacht
  • Medium
  • Stevig
  • Extra stevig
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd is binnen 20 werkdagen, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen dat voor u fijn uit komt.
Kan ik proefslapen op een Master Matras?
Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u het perfecte matras kunnen samenstellen. Daarom bieden wij u 365 dagen servicegarantie. Het matras is op veel verschillende manieren aan te passen. Het verschuiven van de modules, het wijzigen van de hardheden in het matras en het eventueel aanpassen van de comfortlaag. Mocht dit bij u van toepassing zijn, dan bieden wij u in de eerste 365 dagen kosteloze service om samen met u te kijken naar de perfecte indeling. Mochten wij hiervoor, in overleg, bij u aan huis moeten komen, en eventueel andere modules of iets dergelijks voor nodig hebben, dan verlenen wij dit kosteloos. Maar wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig zal zijn!
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit is het Master Matras voorzien van een comfortlaag. Deze comfortlaag is beschikbaar in:
  • Traagschuim
  • Koudschuim (HR50, HR65 of HR80)
  • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem. Ook is het Master Matras geschikt voor een verstelbare bodem, daarvoor is de koppelrits variant geschikt.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vindt u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Te hard of zacht matras & Master Matras
Nek-, schouder- of rugklachten zijn erg vervelend. Een juiste ondersteuning tijdens uw slaap is van groot belang voor het herstel van uw lichaam. Het is belangrijk dat uw wervelkolom in een zo recht mogelijke houding komt te liggen. Zo wordt de druk op uw wervels verminderd en geeft u uw lichaam de kans om optimaal te herstellen. Het Master Matras is ontwikkeld om rugklachten te verminderen/verhelpen.

Master Matras werkt samen met fysiotherapeuten om slaapgerelateerde klachten beter in kaart te kunnen brengen. Hierdoor kunnen we u beter voorlichten en helpen op het gebied van rugklachten, nekklachten, schouderklachten en heupklachten. Door ons aanpasbare systeem heeft u nooit meer de angst om het verkeerde matras te kiezen.

Wilt u meer weten over het unieke Master Matras? Vraag dan gratis onze online brochure aan of plan een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze slaapadviseurs.

Blijf niet zitten met lichamelijke klachten, investeer in een gezonde nachtrust!
Te hard of zacht matras & Master Matras
Aanbevolen door de fysio bij u in de buurt! Vind een aangesloten Fysiotherapeut
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.