Plan een afspraak
Nederlandse Ambacht
Al onze producten worden handgemaakt in Nederland. Daarom weten we zeker dat de kwaliteit aan onze strenge eisen voldoet!
Samenwerking met meer dan 50 fysiopraktijken
Fysio Physics en Master Matras hebben een samenwerking waarbij fysiotherapeuten het Master Matras aanbevelen aan haar patiënten en fysiotherapeuten in opleiding. Fysio Physics is de landelijke opleider voor nascholing van fysiotherapeuten met 50+ locaties door heel Nederland. We hopen dat we met deze samenwerking de levenskwaliteit van veel mensen kunnen optimaliseren!
Full service
Al onze producten worden kosteloos thuis geleverd en professioneel geïnstalleerd. Tijdens levering wordt ruim de tijd genomen om indien nodig, alles nogmaals even uit te leggen. Levering binnen 6 tot 8 weken!
365 dagen slaapgarantie
Omdat u niet binnen een aantal nachten kunt bepalen of een matras bij u past, krijgt u bij ons 365 dagen waarin wij advies en eventuele aanpassingen doorvoeren. Een matras slaapt zomers immers anders dan in de winter!
Experienceroom of thuisbezoek!
Ook ‘s avonds en op zaterdag zijn er mogelijkheden.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in één van onze experiencerooms in Zaltbommel. Bel van te voren even om een afspraak te maken, dan zorgen wij dat de koffie en de adviseur voor u klaar staat!