Een kijkje in onze fabriek Nederlandse ambacht en vakmanschap
Al onze bedden en matrassen worden handgemaakt in onze fabriek in Nederland. Kundige vakmensen werken met passie aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door gebruik te maken van de beste materialen bent u verzekert van een extra lange levensduur en ultiem slaapcomfort.
Samenwerking met meer dan 50 fysiopraktijken Verbeteren van de levenskwaliteit
Fysio Physics en Master Matras hebben een samenwerking waarbij fysiotherapeuten het Master Matras aanbevelen aan haar patiënten en fysiotherapeuten in opleiding. Fysio Physics is de landelijke opleider voor nascholing van fysiotherapeuten met 50+ locaties door heel Nederland. We hopen dat we met deze samenwerking de levenskwaliteit van veel mensen kunnen optimaliseren!
Onze servicebelofte Het volledige pakket
Kosteloos wordt het bed of matras bij jou thuis geleverd en geïnstalleerd. Tijdens de levering wordt, indien nodig, alles nog een keer goed uitgelegd waarna je lekker van je nieuwe slaapoplossing kunt gaan genieten. We hantering een snelle levering van 4-6 weken voor uw bed of matras.
365 dagen slaapgarantie Zeker van een juiste keuze
Omdat u niet binnen een aantal nachten kunt bepalen of een matras bij u past, bieden wij een 365 dagen slaapgarantie. Mocht je lekker slapen, maar denk je dat het nóg beter kan? In de eerste 365 dagen na aankoop van uw matras kunnen we (indien nodig) kosteloos en vrijblijvend aanpassingen doorvoeren om zo toch tot een perfecte nachtrust te komen.
Advies aan huis, of bij ons in de showroom Ervaar vakkundig advies door Master Matras
Om je de moeite te besparen komen we graag een keer vrijblijvend bij je langs voor een persoonlijk advies. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Zaltbommel. Maak wel even een afspraak, dan zorgen wij dat er een kopje koffie voor je klaar staat!

*Het is ook mogelijk om een afspraak te plannen tijdens avonduren of op zaterdagen!