Nederlandse ambacht en vakmanschap Een kijkje in onze fabriek
Al onze bedden en matrassen worden handgemaakt in onze fabriek in Nederland. Kundige vakmensen werken met passie aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door gebruik te maken van de beste materialen bent u verzekerd van een extra lange levensduur en ultiem slaapcomfort.

 

Verbeteren van de levenskwaliteit Samenwerking met meer dan 500+ medisch specialisten
Zo hebben bijvoorbeeld Fysio Physics en Master Matras een samenwerking waarbij fysiotherapeuten het Master Matras aanbevelen aan haar patiënten en fysiotherapeuten in opleiding. Fysio Physics is de landelijke opleider voor nascholing van fysiotherapeuten en heeft 50+ fysiopraktijken verspreid door heel Nederland. Met samenwerkingen zoals deze hebben we de levenskwaliteit van veel mensen kunnen optimaliseren!

 
Verbeteren van de levenskwaliteit
Het volledige pakket
Het volledige pakket Van A-Z
Kosteloos wordt het bed of matras bij u thuis geleverd en geïnstalleerd. Tijdens de levering wordt, indien nodig, alles nog een keer goed uitgelegd waarna u lekker van uw nieuwe slaapoplossing kunt gaan genieten. We hanteren een snelle levering van ongeveer 20 werkdagen voor uw bed of matras.
 
Zeker van een juiste keuze 365 dagen slaapgarantie
Omdat u niet binnen een aantal nachten kunt bepalen of een matras bij u past, bieden wij een 365 dagen slaapgarantie. Mocht u lekker slapen, maar denkt u dat het nóg beter kan? In de eerste 365 dagen na aankoop van uw matras kunnen we (indien nodig) kosteloos en vrijblijvend aanpassingen doorvoeren om zo toch tot een perfecte nachtrust te komen.

 
Zeker van een juiste keuze
Vakkundig advies Advies aan huis, of bij ons in de showroom
Om je de moeite te besparen komen we graag een keer vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zaltbommel. Maak wel even een afspraak, dan zorgen wij dat er een kopje koffie voor u klaar staat!

*Het is ook mogelijk om een afspraak te plannen tijdens avonduren of op zaterdagen!

 
Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.