Het meest innovatieve matras!
Op maat gemaakt matras.
En achteraf eenvoudig aan te passen!

Simpel. Logisch. Eenvoudig.

Geen gedoe meer met kiezen tussen een hard, zacht of medium matras. Geen gedoe meer met thuis proefslapen en retour sturen als het niet bevalt. Dit is het matras waarbij u niet hoeft te kiezen en dat over twintig jaar nog steeds bevalt. Hoe wij dat doen? Simpel. Aan de hand van uw persoonlijke kenmerken maken wij een matras op maat. Niet met hogere wiskunde of speciaal meetapparatuur, maar door logisch na te denken en onze ervaring te gebruiken: waar heeft uw lichaam welke ondersteuning nodig?

Tien achteraf verwisselbare zones met verschillende hardheden. Zo ligt het op dag één perfect, maar ook nog als uw lichaam in de toekomst verandert. Niemand blijft tenslotte twintig jaar hetzelfde. Wij weten zeker dat u direct alle voordelen van een matras op maat gaat ervaren, maar mocht u denken dat uw persoonlijke indeling toch iets beter kan, dan komen wij gewoon weer even langs om met u mee te kijken. Altijd! Beloofd.

Klik hieronder op de plusjes voor de productinformatie over het Master Matras! 
Op maat gemaakt matras.
De kuip
De kuip
De kuip
De 10 modules liggen in de kuip. De kuip houdt de modules strak bij elkaar. De kuip is gemaakt van een stevige, ventilerende HR35 koudschuim, die ervoor zorgt dat u rustig op de rand van uw bed kan zitten, zonder dat het matras uitzakt.
Dankzij de flexibiliteit van de kuip is een Master Matras ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem.
Hygiëne tip: Neem om de paar jaar een keer alle modules uit het matras en ga eens met de stofzuiger door de kuip. Hygiëne 2.0 op een plek waar u normaal niet kunt komen.
Afritsbaar bovenblad
Afritsbaar bovenblad
Afritsbaar bovenblad
Iedereen kent de vlekken en kringen in de tijk van een matras. Bij het Master Matras is de tijk eenvoudig los te ritsen & uitwasbaar op 40° in elke wasmachine.
Dankzij de stretch in de tijk en de kwaliteitsrits, ritst u hem gemakkelijk terug aan het matras na het wassen.
Heeft u vanwege hygiënische redenen een nieuwe tijk nodig? Bel ons gerust!
10 modules
10 modules
10 modules
De modules zijn gevuld met pocketveren. Standaard werken we met 5 hardheden: EXTRA ZACHT – ZACHT – MEDIUM – STEVIG – EXTRA STEVIG.
Aan de hand van de 8 persoonlijke kenmerken adviseren wij een speciale volgorde. Zo kunnen we elk lichaamsdeel juist ondersteunen en indien nodig achteraf aanpassen. Uw lichaam veranderd in de komende 20 jaar, dan wilt u dat uw matras bij u blijft passen!
Hygiëne tip: Als u de modules eruit haalt, kunt u ze buiten even uitkloppen. Vergeet dan echter niet de volgorde op te schrijven.
Comfortlaag
Comfortlaag
Comfortlaag
Ook de comfortlaag kiezen we uit aan de hand van uw persoonlijke kenmerken. De comfortlaag helpt uw lichaam met draaien en keren, of voorkomt het juist voor de onrustige slaper. Ook is de comfortlaag één van de belangrijkste onderdelen van het matras als het om temperatuur gaat. We hebben de keuze uit:
- Traagschuim
- Talalay Latex
- Koudschuim (HR50, HR65 of HR80)
Ventilatieband
Ventilatieband
Ventilatieband
Om te zorgen dat het Master Matras goed kan ventileren is er een 3D band in de tijk verwerkt. Deze 3D band voert ook het vocht af uit het matras.
Een groot voordeel: Het Master Matras hoeft nooit meer gedraaid of gekeerd te worden.
3D Drukverdeler
3D Drukverdeler
3D Drukverdeler
Dankzij de 3D drukverdeler voelt u niet de overgangen tussen de modules en voelt het als een perfect afgesteld matras.
Dubbele rits
Dubbele rits
Dubbele rits
Het Master Matras heeft twee ritsen, de bovenste om de tijk er af te ritsen, de onderste om bij de modules te komen om eventueel de indeling aan te passen.
Hygiëne tip: Als u de bovenste rits los maakt komt u gemakkelijk bij de comfortlaag deze kunt u op een zomerse dag lekker laten luchten.
Uw perfecte samenstelling
Uw Master Matras bestaat uit verwisselbare onderdelen afgestemd op uw lichaam. Zo zorgen wij voor de juiste drukpunten onder de juiste lichaamsdelen. Uw persoonlijke kenmerken vormen de basis van uw matras, veranderen uw kenmerken? Dan is het matras binnen 2 minuten eenvoudig aan te passen.
Specificaties
 • Zones 10 losse zones
 • Type Pocketveren modules
 • Keuze comfortlagen Koudschuim, Traagschuim of Talalay latex
 • Hoogte 26 cm
 • Draaien/keren N.v.t. Nooit meer draaien en keren
 • Proefslapen 365 dagen servicegarantie
 • Garantie Levenslang
 • Bedbodem Geschikt voor iedere bedbodem
Hoe werkt het?
Hoe werkt het? In 3 eenvoudige stappen naar uw perfecte matras
Wilt u ook genieten van een Master Matras, doorloop dan deze stappen!
1
Persoonlijke kenmerken doornemen
Vul op de pagina Online Bestellen uw gewenste afmeting en uw persoonlijke kenmerken in. Op basis van de ingevulde kenmerken bekijken wij welke indeling en welke comfortlaag het beste bij u past.

Of plan een afspraak in om proef te liggen in de showroom of een adviesgesprek bij u thuis! Tijdens deze afspraak nemen wij samen met u rustig uw persoonlijke kenmerken door zodat wij op basis van deze gegevens uw persoonlijke Master Matras kunnen samenstellen.
2
Uw persoonlijke matras wordt gemaakt
Uw persoonlijke Master Matras wordt in onze fabriek in Nederland geproduceerd en is na 3 weken klaar voor levering.
3
Geniet van een heerlijke nachtrust
Het is zo ver, de heerlijke nachtrust kan beginnen! Uw persoonlijke Master Matras wordt door ons geleverd en op uw bed geplaatst. Voor het gemak nemen wij uw oude matras gratis mee retour!

Vanaf nacht één gaat u heerlijk slapen, daar zijn wij van overtuigd. Omdat wij graag horen hoe goed u slaapt bellen wij u na 6 weken. Mocht u heerlijk slapen maar denken dat het nog beter kan? Dan komen wij gewoon even langs om met u mee te kijken. Altijd! Beloofd.
Ja, ik wil het Master Matras! Bestel direct
Bestel het meest innovatieve matras eenvoudig en snel! U krijgt van ons 365 dagen servicegarantie, maar uiteraard zorgen wij dat u vanaf dag één perfect slaapt! 
Liever eerst vrijblijvend advies?
Dat kan! Plan hier online uw afspraak in of start de livechat en u kunt voor deze week nog een afspraak inplannen! 

Een indruk krijgen van ons bedrijf? Kom dan langs in onze showroom in Culemborg! Vergeet van te voren niet een afspraak in te plannen! 


Ja, ik wil proefliggen
Klantenreviews, zij gingen u al voor...
Na verschillende matrassen te hebben geprobeerd, eindelijk een goed matras gevonden!
Scholtze
Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Bestellen’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden. Of klik HIER om naar de configurator te gaan.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
 • Extra zacht
 • Zacht
 • Medium
 • Stevig
 • Extra stevig
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd is binnen 20 werkdagen, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen dat voor u fijn uit komt.
Kan ik proefslapen op een Master Matras?
Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u het perfecte matras kunnen samenstellen. Daarom bieden wij u 365 dagen servicegarantie. Het matras is op veel verschillende manieren aan te passen. Het verschuiven van de modules, het wijzigen van de hardheden in het matras en het eventueel aanpassen van de comfortlaag. Mocht dit bij u van toepassing zijn, dan bieden wij u in de eerste 365 dagen kosteloze service om samen met u te kijken naar de perfecte indeling. Mochten wij hiervoor, in overleg, bij u aan huis moeten komen, en eventueel andere modules of iets dergelijks voor nodig hebben, dan verlenen wij dit kosteloos. Maar wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig zal zijn!
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit is het Master Matras voorzien van een comfortlaag. Deze comfortlaag is beschikbaar in:
 • Traagschuim
 • Koudschuim (HR50, HR65 of HR80)
 • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem. Ook is het Master Matras geschikt voor een verstelbare bodem, daarvoor is de koppelrits variant geschikt.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vindt u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.