Samen met u maken wij een gepersonaliseerd matras en ondersteunen u 365 nachten naar een pijnvrij leven!
Bestel direct Vertel me meer!
Waar heeft u last van? Samen naar een pijnvrij leven!
Ervaar het Master Matras!
Dagen proefslapen
Dagen proefslapen
Achteraf aanpasbaar
Achteraf aanpasbaar
Geschikt voor iedere bedbodem
Geschikt voor iedere bedbodem
Makkelijk schoon te houden
Makkelijk schoon te houden
Nooit meer keren en draaien
Nooit meer keren en draaien
CBW-erkend
CBW-erkend

Zekerheid van een goede nachtrust!

Om uw lichamelijke klachten te verminderen/verhelpen is het belangrijk dat ieder lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in het verminderen/verhelpen van lichamelijke klachten in combinatie met een betaalbaar gepersonaliseerd matras.

Aan de hand van 8 persoonlijke kenmerken personaliseren wij uw Master Matras. Wij bepalen welk lichaamsdeel welke hardheid ondersteuning nodig heeft. Dankzij onze ruime ervaring vinden wij tegenwoordig bij 98% van onze klanten direct de juiste ondersteuning. Mochten we denken dat uw nachtrust nog beter kan? Dan kan de ondersteuning in het Master Matras achteraf eenvoudig worden aangepast. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw lichaam de ondersteuning krijgt die nodig is!

Master Matras, de zekerheid voor zorgeloos slapen!
 

Klik hier voor uitlegvideo'sBestel hier uw Master Matras!

Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Bestellen’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden. Of klik HIER om naar de configurator te gaan.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
  • Extra zacht
  • Zacht
  • Medium
  • Stevig
  • Extra stevig
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd is binnen 20 werkdagen, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen wat voor u fijn uit komt.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vindt u altijd de perfecte indeling!
 
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit er een comfortlaag op het Master Matras. De comfortlaag is beschikbaar in:
  • Traagschuim
  • Koudschuim (HR45, HR65 of HR80)
  • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem. Ook is het Master Matras geschikt voor een verstelbare bodem, daarvoor is de koppelrits variant geschikt.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vind u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Aanbevolen door 500+ medisch specialisten
Waaronder fysio Geert: Al jaren adviseer ik mijn cliënten het Master Matras als aanvulling op hun behandelingen. Dit zorgt voor gegarandeerde vermindering van klachten.

Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.