9.1
365 nachten proefslapen op uw gepersonaliseerde matras!
Bestel direct Vertel me meer!
Ervaar het Master Matras!
Dagen proefslapen
Dagen proefslapen
Achteraf aanpasbaar
Achteraf aanpasbaar
Geschikt voor iedere bedbodem
Geschikt voor iedere bedbodem
Makkelijk schoon te houden
Makkelijk schoon te houden
Nooit meer draaien of keren
Nooit meer draaien of keren
CBW-erkend
CBW-erkend

Zekerheid van een goede nachtrust!

Om uw lichamelijke klachten te verminderen/verhelpen is het belangrijk dat ieder lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in het verminderen/verhelpen van lichamelijke klachten in combinatie met een betaalbaar gepersonaliseerd matras.

Aan de hand van 8 persoonlijke kenmerken personaliseren wij uw Master Matras. Wij bepalen welk lichaamsdeel welke hardheid ondersteuning nodig heeft. Dankzij onze ruime ervaring vinden wij tegenwoordig bij 98% van onze klanten direct de juiste ondersteuning. Mochten we denken dat uw nachtrust nog beter kan? Dan kan de ondersteuning in het Master Matras achteraf eenvoudig worden aangepast. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw lichaam de ondersteuning krijgt die nodig is!

Master Matras, de zekerheid voor zorgeloos slapen!
 

Klik hier voor uitlegvideo'sStart personaliseren

Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Ik zoek mijn perfecte matras’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden. Of klik HIER om naar de configurator te gaan.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
 • Extra zacht
 • Zacht
 • Medium
 • Stevig
 • Extra stevig
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd van een Master Matras is 6-8 weken.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vindt u altijd de perfecte indeling!
 
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit er een comfortlaag op het Master Matras. De comfortlaag is beschikbaar in:
 • Traagschuim
 • Koudschuim (HR45, HR65 of HR80)
 • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem. Ook is het Master Matras geschikt voor een verstelbare bodem, daarvoor is de koppelrits variant geschikt.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vind u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Kies uw totale afmeting
Selecteer breedte
 • 80cm
 • 90cm
 • 100cm
 • 120cm
 • 140cm
 • 160cm
 • 180cm
 • 200cm
Selecteer lengte
 • 200cm
 • 210cm + €0,-
 • 220cm + €0,-
Selecteer uw uitvoering
 • Eenpersoons + €1.295
  Eenpersoons + €1.295
 • Twee losse matrassen + €2.590
  Twee losse matrassen + €2.590
 • Partneruitvoering + €2.590
  Partneruitvoering + €2.590
 • Koppelrits + €2.590
  Koppelrits + €2.590
*Let op 100cm breed heeft een toeslag van €100,-  
             120cm breed heeft een toeslag van €200,-


 


Twee losse éénpersoons matrassen. Allebei uw eigen indeling en uw eigen matras.


Het gevoel en de voordelen van een tweepersoonsmatras maar toch uw persoonlijke indeling. Ook ervaart u geen naad in het midden.


Met de koppelrits worden de matrassen in het midden aan elkaar geritst. Wilt u uw elektrische verstelbare bodem gebruiken? Dan kunt u de rits een stukje openritsen dankzij de dubbele zipper. Daarbij blijven de matrassen ter hoogte van de heupen echter toch mooi bij elkaar! 


Persoonlijke kenmerken
Links 
Gewicht
Lengte
Schouders
Taille
Heupen
Klachten
Slaaphouding
Slaapgedrag
Warmte beleving
Master Matras bed links
Rechts
Gewicht
Lengte
Schouders
Taille
Heupen
Klachten
Slaaphouding
Slaapgedrag
Warmte beleving
Master Matras bed rechts
365 dagen proefslapen
Uw all-in prijs:
0.00 Prijs is incl. BTW
Benieuwd naar uw persoonlijke indeling en of dit voor u de oplossing is? Start een livechat, bel 0418 – 743103 of mail naar info@mastermatras.nl en wij helpen u graag verder!
 • Vul de bovenstaande configurator in, druk op 'bestellen' en vul uw adres gegevens in.
 • Op basis van uw kenmerken stellen wij uw Master Matras samen. De orderbevestiging ontvangt u binnen 24u per mail.
 • Binnen 6 tot 8 weken kunt u een telefoontje verwachten om de leverdatum af te stemmen. U betaalt bij levering.
 • Na ongeveer 6 weken bellen wij u op of u al lekker slaapt en of we nog iets kunnen betekenen
 • Mochten uw persoonlijke kenmerken veranderen in de loop der jaren, dan belt u ons op en helpen wij altijd gratis met het maken van een nieuwe indeling
Ik ben geïnteresseerd in een Master Matras en nu?
Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in een Master Matras. U heeft twee mogelijkheden;

1. Plan online een adviesgesprek in, het adviesgesprek kan in onze showroom plaatsvinden of bij u thuis. De adviseur zal dan samen met u (en uw partner) door middel van een leuk gesprek gaan bepalen wat de juiste indeling is voor uw lichaam. (+/- 45 min)

2. Door de configurator op de website in te vullen en op de knop 'bestel direct' te drukken hebben wij uw gegevens die nodig zijn om de indeling te bepalen ontvangen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn neemt de adviseur binnen 2 werkdagen contact met u op. (telefonisch of per mail)

- U betaald bij levering per pin of via een IDeal betaling.
- De levertijd van een Master Matras is 6-8 weken, u krijgt tijdig een telefoontje om een fijne dag en tijdstip uit te kiezen.
 
Wat is de levertijd van Master Matras?
De levertijd is 6-8 weken, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen wat voor u fijn uit komt.
Wanneer moet ik betalen?
U betaald bij levering (tenzij anders afgesproken). U kunt bij levering betalen met pin of via een IDeal transactie.
Wordt het matras kosteloos geplaatst/geïnstalleerd?
Ja onze matrassen en bedden worden kosteloos geleverd, geplaatst en geinstalleerd. Uw oude slaapsysteem demonteren wij en nemen wij indien gewenst kosteloos mee retour.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
 Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vind u altijd de perfecte indeling!

 
 
Aanbevolen door 500+ medisch specialisten
Waaronder fysio Geert: Al jaren adviseer ik mijn cliënten het Master Matras als aanvulling op hun behandelingen. Dit zorgt voor gegarandeerde vermindering van klachten.

Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.