9
Dagen proefslapen
Dagen proefslapen
Achteraf aanpasbaar
Achteraf aanpasbaar
Geschikt voor iedere bedbodem
Geschikt voor iedere bedbodem
Makkelijk schoon te houden
Makkelijk schoon te houden
Nooit meer draaien of keren
Nooit meer draaien of keren
Levensduur van meer dan 20 jaar
Levensduur van meer dan 20 jaar

Het unieke Master Matras

Het Master Matras is een persoonlijk matras, ingericht op de behoeften van uw lichaam. Dit unieke matras bestaat uit pocketveren, verdeeld over 10 losse modules. Deze modules verschillen in hardheid en zijn onderling gemakkelijk met elkaar te verwisselen.

Dankzij dit aanpasbare systeem is uw lichaam gegarandeerd van een comfortabele en gezonde ondersteuning gedurende de nacht, waardoor slapeloze nachten of klachten verleden tijd zijn!
 

 
Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Ontdek het Master Matras’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd van een Master Matras is 6-8 weken.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vindt u altijd de perfecte indeling!
 
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
 • X-Zacht
 • Zacht
 • Medium
 • Stevig
 • X-Stevig
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit er een comfortlaag op het Master Matras. De comfortlaag is beschikbaar in:
 • Traagschuim
 • Koudschuim (HR45, HR65 of HR80)
 • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vind u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Kies uw totale afmeting
Selecteer breedte
 • 80cm
 • 90cm
 • 100cm
 • 120cm
 • 140cm
 • 160cm
 • 180cm
 • 200cm
Selecteer lengte
 • 200cm
 • 210cm
 • 220cm
Selecteer uw uitvoering
 • Eenpersoons
  Eenpersoons
 • Twee losse matrassen
  Twee losse matrassen
 • Partneruitvoering
  Partneruitvoering
 • Koppelrits
  Koppelrits
Een persoonlijk ingedeeld Master Matras.


Twee losse éénpersoons matrassen. Allebei uw eigen indeling en uw eigen matras.


Het gevoel en de voordelen van een tweepersoonsmatras maar toch uw persoonlijke indeling. Ook ervaart u geen naad in het midden.


Met de koppelrits worden de matrassen in het midden aan elkaar geritst. Wilt u uw elektrische verstelbare bodem gebruiken? Dan kunt u de rits een stukje openritsen dankzij de dubbele zipper. Daarbij blijven de matrassen ter hoogte van de heupen echter toch mooi bij elkaar! 


Persoonlijke kenmerken
Links 
Gewicht
Lengte
Schouders
Taille
Heupen
Klachten
Slaaphouding
Slaapgedrag
Warmte beleving
Master Matras bed links
Rechts
Gewicht
Lengte
Schouders
Taille
Heupen
Klachten
Slaaphouding
Slaapgedrag
Warmte beleving
Master Matras bed rechts
Uw setprijs:
0.00 Prijs is incl. BTW
 • Bestel nu, betaal bij levering
 • Levertijd 6 tot 8 weken
 • Gratis levering, installatie & afvoer
 • 365 dagen proefslapen
 • 100% ervaart een verbeterde nachtrust
Ik ben geïnteresseerd in een Master Matras en nu?
Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in een Master Matras. U heeft twee mogelijkheden;

1. Plan online een adviesgesprek in, het adviesgesprek kan in onze showroom plaatsvinden of bij u thuis. De adviseur zal dan samen met u (en uw partner) door middel van een leuk gesprek gaan bepalen wat de juiste indeling is voor uw lichaam. (+/- 45 min)

2. Door de configurator op de website in te vullen en op de knop 'bestel direct' te drukken hebben wij uw gegevens die nodig zijn om de indeling te bepalen ontvangen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn neemt de adviseur binnen 2 werkdagen contact met u op. (telefonisch of per mail)

- U betaald bij levering per pin of via een IDeal betaling.
- De levertijd van een Master Matras is 6-8 weken, u krijgt tijdig een telefoontje om een fijne dag en tijdstip uit te kiezen.
 
Wat is de levertijd van Master Matras?
De levertijd is 6-8 weken, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen wat voor u fijn uit komt.
Wanneer moet ik betalen?
U betaald bij levering (tenzij anders afgesproken). U kunt bij levering betalen met pin of via een IDeal transactie.
Wordt het matras kosteloos geplaatst/geïnstalleerd?
Ja onze matrassen en bedden worden kosteloos geleverd, geplaatst en geinstalleerd. Uw oude slaapsysteem demonteren wij en nemen wij indien gewenst kosteloos mee retour.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
 Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vind u altijd de perfecte indeling!

 
 
Aanbevolen door 500+ medisch specialisten
Waaronder fysio Geert: Al jaren adviseer ik mijn cliënten het Master Matras als aanvulling op hun behandelingen. Dit zorgt voor gegarandeerde vermindering van klachten.

Beoordelingen
Recensieoverzicht: 9
Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure