Hoofdkussen
Master Matras Hoofdkussen 9.1 (869 reviews)
* Rondom hoogwaardig 90% ganzendons
* Natural Vita Talalay latex kern met neksteun
* Ergonomisch gevormd
€ 225,- Levertijd 2 - 4 dagen

Master Matras Hoofdkussen
Veel klachten worden veroorzaakt door een verkeerd matras, er wordt dan vaak gedacht dit met een kussen op te kunnen lossen. Dit is echter niet het geval. Past uw matras niet goed bij uw lichaam dan wordt het heel lastig om een goed kussen te vinden. Daarom adviseren wij het Master Matrashoofdkussen in combinatie met een Master Matras. Klik hier voor een uitleg video over de juiste ondersteuning en houding in combinatie met het Master Matras.

Het Master Matras hoofdkussen is een vormvast kussen welke de juiste ondersteuning biedt voor uw hoofd en nek. Dankzij de vorm van het kussen is het ideaal als u op uw zij slaapt, omdat u het kussen dan niet in de nek hoeft te 'proppen'.

De kern van het kussen bestaat uit een hoge kwaliteit Talalay latex dat zorgt voor de vaste vorm. De afwerking van het kussen bestaat uit 90 % hoogwaardig ganzendons wat zorgt voor het comfort. Zo heeft u het gevoel van een heerlijk donzen kussen maar toch de juiste ondersteuning en comfort dankzij de vorm. Het Master Matras kussen is er in diverse hoogtes en is zeer goed wasbaar, zonder de latex kern. 

De prijs van het kussen is € 225,-.

Mocht u interesse hebben in het Master Matras kussen, neem dan contact op via de livechat, mail naar info@mastermatras.nl of bel met een van onze collega's op 0418 - 743 103.
 
  • Kern met neksteun 100 % Natural Vita Talalay latex
  • Buitenkanten van 90% hoogwaardig ganzendons 
  • Ergonomisch gevormd
  • Uitstekende vochtregulatie
  • Allergie vriendelijk
  • Goed wasbaar

 

Master Matras Hoofdkussen
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.