9.1
365 dagen proefslapen
  • stap:
  • 1
  • 2
Wist u dat wij ook open zijn in de avonduren en op zaterdag?
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Uw gegevens
  • Gepersonaliseerd matras
  • Achteraf aanpasbaar
  • Aanbevolen door 500+ medisch specialisten
  • Utrecht 30 min - Amsterdam 55 min - Eindhoven 30 min
  • Arnhem 40 min - Rotterdam 40 min - Nijmegen 30 min
Ik ben geïnteresseerd in een Master Matras en nu?
 
Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in een Master Matras. U heeft twee mogelijkheden;

1. Plan online een adviesgesprek in, het adviesgesprek kan in onze showroom plaatsvinden of bij u thuis. De adviseur zal dan samen met u (en uw partner) door middel van een leuk gesprek gaan bepalen wat de juiste indeling is voor uw lichaam. (+/- 45 min)

2. Door de configurator op de website in te vullen en op de knop 'bestel direct' te drukken hebben wij uw gegevens die nodig zijn om de indeling te bepalen ontvangen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn neemt de adviseur binnen 2 werkdagen contact met u op. (telefonisch of per mail)

- U betaald bij levering per pin of via een IDeal betaling.
- De levertijd van een Master Matras is 6-8 weken, u krijgt tijdig een telefoontje om een fijne dag en tijdstip uit te kiezen.
 
 
Wanneer moet ik betalen?
U betaald bij levering (tenzij anders afgesproken). U kunt bij levering betalen met pin of via een IDeal transactie.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vind u altijd de perfecte indeling!
Hoe weet ik zeker dat dit matras bij mij past?
Vanaf het eerste gesprek met de adviseur begint uw persoonlijk traject naar het perfecte matras. Tijdens het adviesgesprek worden uw persoonlijke kenmerken en behoefte besproken waardoor wij het Master Matras kunnen samenstellen naar uw lichaam. 

Na 6 weken zal dezelfde adviseur contact met u opnemen of u daadwerkelijk ook uw optimale nachtrust beleefd. In 98% van de gevallen ervaren onze klanten geen klachten. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij u begeleiden tot u een betere nachtrust ervaart. Dit kunnen wij doen door eenvoudig de indeling van het matras aan te passen. Wij begeleiden u net zo lang, tot u uw perfect nacht heeft! 
Wat is de levertijd van Master Matras?
De levertijd is 6-8 weken, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen wat voor u fijn uit komt.
Wordt het matras kosteloos geplaatst/geïnstalleerd?
Ja onze matrassen en bedden worden kosteloos geleverd, geplaatst en geinstalleerd. Uw oude slaapsysteem demonteren wij en nemen wij indien gewenst kosteloos mee retour.
Ervaar het Master Matras Bezoek onze showroom in Zaltbommel
Centraal gelegen aan de A2 bij Zaltbommel vindt u de showroom van Master Matras. In onze showroom kunt u het Master Matras ervaren, advies ontvangen over uw huidige situatie of inspiratie opdoen voor een compleet nieuw bed. 

Een afspraak maken is niet nodig, maar mocht u zeker willen zijn dat wij u direct persoonlijk kunnen helpen? Bel even voor u in de auto stapt of plan online een afspraak in. Wij zorgen dan dat er een adviseur met een kopje koffie voor u klaar staat.

Utrecht 30 min - Amsterdam 55 min - Arnhem 40 min - Eindhoven 30 min - Rotterdam 40 min
Deze adviseurs staan voor u klaar!
Luuk
Luuk
Ralph
Ralph
Ruud
Ruud
Saskia
Saskia

Advies bij u thuis, ook in de avond of op Zaterdag. Ervaar het gemak van thuisadvies door Master Matras.
Bent u benieuwd of het Master Matras uw perfecte matras is? Onze adviseurs helpen u graag al uw vragen te beantwoorden. Als u gebruik maakt van het advies aan huis komt een van onze adviseurs vrijblijvend en kosteloos naar u thuis, ongeacht uw woonplaats.

Aan de hand van een voorbeeld matras en alle mee gebrachte materialen krijgt u toch het gevoel dat u bij ons in de showroom bent. Dus woont u voor uw gevoel te ver van ons weg om naar ons toe te komen? Wij komen graag naar u toe.
Plan gratis en vrijblijvend een afspraak

Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.