Plan een persoonlijke afspraak!
Showroomafspraak?
Als u het afspraakformulier invult dan zorgen wij dat wij tijd voor u hebben op de aangewezen tijd. Op deze manier kunnen wij voldoen aan de gewenste COVID19-maatregelen. Ook weten wij dan zeker dat er een adviseur voor u klaar staat, dit voorkomt wachttijden.

Vrijblijvende afspraak aan huis?
Vul het afspraakformulier in voor een afspraak bij u thuis. De adviseur zal dan samen met u (en uw partner) door middel van een leuk gesprek gaan bepalen wat de juiste indeling is voor uw lichaam. (+/- 45 min)
Maak een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis!
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
* Kiest u voor een adviseur bij u thuis, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op betreft adresgegevens.
Ervaar het Master Matras Bezoek onze showroom in Zaltbommel
Centraal gelegen aan de A2 bij Zaltbommel vindt u de showroom van Master Matras. In onze showroom kunt u het Master Matras ervaren, advies ontvangen over uw huidige situatie of inspiratie opdoen voor een compleet nieuw bed. 

Een afspraak maken is niet nodig, maar mocht u zeker willen zijn dat wij u direct persoonlijk kunnen helpen? Bel even voor u in de auto stapt of plan online een afspraak in. Wij zorgen dan dat er een adviseur met een kopje koffie voor u klaar staat.

Utrecht 30 min - Amsterdam 55 min - Arnhem 40 min - Eindhoven 30 min - Rotterdam 40 min
Samen met deze adviseurs naar een pijnvrij leven!
Luuk
Luuk
‘Via mijn opleiding kwam ik in aanraking met Master Matras. Met het aanpasbare matras kunnen wij onze klanten echt helpen naar een pijnvrij leven. Mijn specialismen zijn rug en/of schouderklachten.’
Ralph
Ralph
‘Ik had op mijn 18de al heel erg veel last van mijn rug. Het noodzaak van goede ondersteuning om het lichaam te laten rusten/herstellen om pijnvrij te kunnen leven was mij al snel duidelijk. De oplossing daarvoor was iets unieks, iets nieuws; een persoonlijk aanpasbaar matras. Een Master Matras.’
Ruud
Ruud
’Binnen Master Matras zorg ik voor het analyseren van persoonlijke kenmerken. Op basis van uw persoonlijke kenmerken, mijn ervaring en onze database bepaal ik de samenstelling voor uw gepersonaliseerde Master Matras. Ik zorg voor de eerste stap naar een pijnvrij leven.’
Saskia
Saskia
‘Als adviseur in de showroom in Zaltbommel zorg ik dat uw verhaal gehoord en begrepen wordt, denk ik mee naar de oplossing voor uw situatie en geef ik advies hoe wij u kunnen helpen naar een pijnvrij leven. Ik ontvang u graag in onze showroom!'

Advies bij u thuis, ook in de avond of op Zaterdag. Ervaar het gemak van thuisadvies door Master Matras.
Bent u benieuwd of het Master Matras uw perfecte matras is? Onze adviseurs helpen u graag al uw vragen te beantwoorden. Als u gebruik maakt van het advies aan huis komt een van onze adviseurs vrijblijvend en kosteloos naar u thuis, ongeacht uw woonplaats.

Aan de hand van een voorbeeld matras en alle mee gebrachte materialen krijgt u toch het gevoel dat u bij ons in de showroom bent. Dus woont u voor uw gevoel te ver van ons weg om naar ons toe te komen? Wij komen graag naar u toe.
Plan gratis en vrijblijvend een afspraak

Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.