9
🌞 Zomerkorting bij Master Matras 🌞 Nu tijdelijk het Master Matras géén € 1.295,- maar € 995,- ! Nu nog geldig

Uw rust verbeteren en pijn verminderen met een Master Matras De juiste ondersteuning voor reuma klachten
Als u last heeft van reuma is het vinden van een goed matras een nog grotere uitdaging als normaal. Waar moet u beginnen? Iedereen heeft een andere mening en ervaring en wat voor de een als ideaal wordt ervaren kan voor de andere verschrikkelijk zijn en de klachten versterken. Vergelijk het met schoenen kopen, als u maat 38 heeft, kunt u uw voet waarschijnlijk in iedere schoen krijgen in maat 38 maar hoe de schoen aansluit aan uw voet en of u er goed op kunt lopen is afhankelijk van uw voet en de schoen die u aanheeft, terwijl iemand anders heerlijk kan lopen op dezelfde schoen.

Een matras schaft u aan voor een veel langere periode dan schoenen en daarom is het nog belangrijker dat u de juiste keuze maakt. Helaas kan niemand vertellen wat voor u de juiste keuze is, want als u last heeft van reuma dan is de kans groot dat de lichamelijke pijnpunten continu veranderen terwijl het matras vaak hetzelfde blijft.

Gelukkig is er een oplossing! Bij Master Matras kiest u niet voor één matras maar voor een systeem. Een systeem dat we inrichten op basis van uw persoonlijke kenmerken, door 10 losse zones in het matras te plaatsen (gevuld met pocketveren, koudschuim of traagschuim van verschillende hardheden) kunnen wij een persoonlijke indeling maken die bij uw lichaam en wensen past. Mocht door de reuma uw wensen of behoeftes veranderen is het matras eenvoudig open te ritsen en kunnen we de losse zones eenvoudig aanpassen naar de nieuwe gewenste situatie. Zo heeft u altijd een matras wat bij uw lichaam past en kunnen we samen zorgen dat u de optimale nachtrust ervaart met vermindering van uw pijn.

Bij Master Matras zijn wij bewust van de ongemakken en pijn die reuma geeft en staan wij altijd kosteloos klaar om u achteraf te ondersteunen om uw rust te optimaliseren en zo hopelijk uw dagen wat aangenamer te maken!
 
Ontdek het Master Matras

Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Ik zoek mijn perfecte matras’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden. Of klik HIER om naar de configurator te gaan.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd van een Master Matras is 6-8 weken.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vindt u altijd de perfecte indeling!
 
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
  • Extra zacht
  • Zacht
  • Medium
  • Stevig
  • Extra stevig
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit er een comfortlaag op het Master Matras. De comfortlaag is beschikbaar in:
  • Traagschuim
  • Koudschuim (HR45, HR65 of HR80)
  • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem. Ook is het Master Matras geschikt voor een verstelbare bodem, daarvoor is de koppelrits variant geschikt.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vind u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Aanbevolen door 500+ medisch specialisten
Waaronder fysio Geert: Al jaren adviseer ik mijn cliënten het Master Matras als aanvulling op hun behandelingen. Dit zorgt voor gegarandeerde vermindering van klachten.

Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.