Welk matras past qua temperatuur bij uw wensen? Dit is uw oplossing!
Een juiste temperatuur tijdens uw slaap is van groot belang voor de kwaliteit van uw slaap. Overmatig transpireren kan uw diepe slaap verstoren, wat nadelige consequenties kan hebben voor uw gezondheid. Met Master Matras wordt er gekeken naar uw persoonlijke wensen en behoeften om ervoor te zorgen dat de temperatuur in uw bed altijd juist is.

Per persoon wordt er gekeken welke comfortlaag er bij u past, zodat de temperatuur in bed is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Blijf niet slapen op een té warm matras, investeer in een gezonde nachtrust!
Meer informatie over het Master Matras

Wie is Master Matras B.V.
Matras Matras B.V. is een slaapspeciaalzaak gevestigd te Grave welke gericht is op hoogwaardige persoonlijke slaapoplossingen. Al onze producten zijn in Nederland geproduceerd.
Waar zijn jullie gevestigd?
Wij zijn gevestigd in het inspiratiecentrum Nidum in Grave. In de showroom van Nidum Design Beds kunt u het Master Matras ervaren. Maak van te voren wel even een afspraak! 
Kan ik bij jullie langskomen om het product te zien?
Zeker weten! Onze showroom is gevestigd in Grave. Hier kunt u kennis maken met onze producten en mogelijk zelfs wat inspiratie opdoen voor uw eigen slaapkamer. Gelieve van te voren even te bellen aangezien we altijd op afspraak werken. Wij zorgen dan dat de koffie klaar staat en één van onze slaapspecialisten u te woord kan staan! 
Zijn jullie gecertificeerd?
Zeker! Wij zijn een CBW erkende organisatie. Link: https://www.cbw-erkend.nl/bedrijven/Master-Matras-ZALTBOMMEL
Waarom bestaan jullie?
We slapen één derde van de dag. Deze periode van slaap heeft een zeer grote invloed op de rest van de dag. Conclusie: een goede nachtrust is essentieel! Slapen is een persoonlijke activiteit. Wat door iemand als prettig wordt ervaren, kan door een ander als onprettig worden ervaren. Wij geloven daarom niet in standaard slaapoplossingen die bedoeld zijn voor de gemiddelde Nederlander. Wij geloven in u als de specialist van uw eigen slaap. Onze missie is: ‘aan de hand van persoonlijke slaapoplossingen de levenskwaliteit van mensen verbeteren.’
Waarom komen jullie kosteloos en vrijblijvend aan huis?
Niets is zo vervelend als een hele dag uit te moeten trekken om slaapspeciaalzaken af te struinen. Dat begrijpen wij van Master Matras helemaal. Daarom wilden wij dit anders doen. Geen dure locatie op een woonboulevard, maar bij u thuis wanneer het u uitkomt. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze showroom!
Verkopen jullie alleen matrassen?
Nee, zeker niet! Naast matrassen hebben wij een compleet assortiment met alles voor de ultieme slaapbeleving. Denk aan: (elektrisch) verstelbare boxsprings, hoog-laag systemen, hoofdborden, voetborden, TV-liften, lattenbodems, kussens, hoeslakens, moltons, accessoires, etc.
Aanbevolen door de fysio bij u in de buurt! Vind een aangesloten Fysiotherapeut
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.