Heeft u een (te) oud matras? Zo zorgen wij voor een oplossing die 25+ jaar mee gaat!

Een te oud matras kan zorgen voor vervelende klachten zoals; een onaangename temperatuur, (lichamelijke) klachten, jeuk of een slechte nachtrust. Een Master Matras biedt de oplossing die bij uw lichaam past!
 

 • (Lichamelijke) klachten; Het Master Matras wordt ingedeeld op 8 persoonlijke kenmerken, door 10 modules van verschillende hardheden, op voor uw lichaam de juiste plaats, in het matras te plaatsen zorgen we voor de juiste ondersteuning van uw lichaam en uw klachten. Door het matras eenvoudig open te ritsen kan (indien nodig) de volgorde van de modules worden aangepast om het matras te optimaliseren.
 • Temperatuur: De modules worden afgedekt met een goed ventilerende comfortlaag die matcht met uw lichaamswarmte om te zorgen dat u een aangename temperatuur ervaart.
 • Hygiëne (jeuk): Omdat het matras wordt opgebouwd uit losse onderdelen kan het ook eenvoudig worden schoongemaakt. Zo kan de hygiëne leeftijd van het matras worden verlengd naar 25 jaar.
 • Slechte nachtrust: Door de 8 kenmerken die van invloed zijn op uw nachtrust in kaart te brengen en het matras daar op in te delen, bent u gegarandeerd van een verbetering van uw nachtrust!
Meer weten over het Master Matras?

Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Bestellen’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden. Of klik HIER om naar de configurator te gaan.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
 • Extra zacht
 • Zacht
 • Medium
 • Stevig
 • Extra stevig
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd is binnen 20 werkdagen, u ontvangt tijdig een telefoontje om een dag en tijdstip uit te kiezen dat voor u fijn uit komt.
Kan ik proefslapen op een Master Matras?
Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u het perfecte matras kunnen samenstellen. Daarom bieden wij u 365 dagen servicegarantie. Het matras is op veel verschillende manieren aan te passen. Het verschuiven van de modules, het wijzigen van de hardheden in het matras en het eventueel aanpassen van de comfortlaag. Mocht dit bij u van toepassing zijn, dan bieden wij u in de eerste 365 dagen kosteloze service om samen met u te kijken naar de perfecte indeling. Mochten wij hiervoor, in overleg, bij u aan huis moeten komen, en eventueel andere modules of iets dergelijks voor nodig hebben, dan verlenen wij dit kosteloos. Maar wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig zal zijn!
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit is het Master Matras voorzien van een comfortlaag. Deze comfortlaag is beschikbaar in:
 • Traagschuim
 • Koudschuim (HR50, HR65 of HR80)
 • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem. Ook is het Master Matras geschikt voor een verstelbare bodem, daarvoor is de koppelrits variant geschikt.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vindt u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Aanbevolen door 500+ medisch specialisten
Waaronder fysio Geert: Al jaren adviseer ik mijn cliënten het Master Matras als aanvulling op hun behandelingen. Dit zorgt voor gegarandeerde vermindering van klachten.

Een té oud matras & Master Matras
Een té oud matras & Master Matras
Een juiste ondersteuning en hygiëne tijdens uw slaap is van groot belang voor het herstel van uw lichaam. Het is belangrijk dat uw wervelkolom in een zo recht mogelijke houding komt te liggen en dat het matras waarop u slaapt goed vocht afvoert. Zo wordt de druk op uw wervels verminderd en geeft u uw lichaam de kans om optimaal te herstellen. Tevens blijft het matras op deze manier hygienisch en gaat het langer met u mee.

Na ongeveer 7 jaar slapen op een matras begint het matras zijn ondersteuning te verliezen. Ook wordt het matras minder hygienisch door de vele liters vocht die gedurende de jaren door het matras zijn opgevangen. Door gebruik te maken van 10 losse modules met pocketveren heeft het Master Matras een levensduur van 20+ jaar. Wanneer het matras zijn ondersteuning verliest kunnen gemakkelijk nieuwe modules in het matras geplaatst worden waardoor het matras weer de juiste ondersteuning biedt.

Blijf niet slapen op een té oud matras, investeer in een gezonde nachtrust!
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.