9.1

Heeft u last van Nekklachten? Zo zorgen wij voor de perfecte oplossing!
Wordt u in de ochtend wakker met een pijnlijke nek? Dan neemt u waarschijnlijk een verkeerde houding aan in het matras. De nekspieren willen in de nacht ontspannen om zo te kunnen herstellen. Hierbij is het belangrijk dat uw lichaam met de juiste houding in het matras komt te liggen.

Dankzij de samenwerking met medisch specialisten hebben wij ruime kennis en ervaring bij lichamelijke klachten zoals nekklachten. Het Master Matras wordt speciaal voor u opgebouwd aan de hand van uw persoonlijke kenmerken en hierbij wordt er aandacht gegeven aan uw nekklachten. Samen met de adviseur wordt per lichaamsdeel gekeken hoe deze ondersteund moet worden.

Het Master Matras bestaat uit 10 wisselbare zones. Mocht u merken dat uw nekklachten niet minder worden, dan passen wij de ondersteuning achteraf kosteloos aan zodat u een nóg betere houding aanneemt in het matras. Uw optimale nachtrust vinden wij heel belangrijk. Wij staan daarom altijd kosteloos voor uw klaar om uw te begeleiden naar uw perfecte nachtrust!

 
Stel uw matras samen

Wat is de prijs van een Master Matras?
U kunt uw gewenste afmeting en uitvoering selecteren in de configurator op de pagina ‘Ik zoek mijn perfecte matras’. Daar kunt u de prijs van het Master Matras vinden. Of klik HIER om naar de configurator te gaan.
Wat is het materiaal in de modules?
In de modules van het Master Matras zitten RVS-Pocketveren. De modules zijn standaard verkrijgbaar in:
  • Extra zacht
  • Zacht
  • Medium
  • Stevig
  • Extra stevig
Wat is de levertijd van een Master Matras?
De levertijd van een Master Matras is 6-8 weken.
Kan ik proefslapen op een Master Matras? (Ja 365 dagen)
Ja dit kan, een Master Matras wordt ingedeeld op uw lichaam. Zo heeft u een indeling die direct bij u past, mocht het heerlijk slapen maar denkt u dat het nog beter kan? Door het Master Matras eenvoudig open te ritsen kan de indeling worden aangepast. Hier helpen wij u kosteloos 365 dagen bij, zo vindt u altijd de perfecte indeling!
 
Wat is een partneruitvoering?
Bij een Master Matras in de partner uitvoering heeft u het gevoel en het gemak van een tweepersoons matras, maar toch de voordelen van uw eigen persoonlijke indeling. Heeft u een bed met elektrische verstelling? Kies dan voor de koppelrits variant.
Hoe kan het dat een Master Matras klachten kan verlichten of verhelpen?
Als u een Master Matras aanschaft wordt er gekeken naar u als persoon. Aan de hand van uw 8 persoonlijke kenmerken wordt er een indeling bepaald. Omdat deze indeling voor uw lichaam specifiek is, zal de ondersteuning op de juiste plek de juiste hardheid hebben. Worden de klachten minder maar gaan ze nog niet helemaal weg? Dan is de indeling achteraf eenvoudig aan te passen!
 
Wat zit er boven de modules (comfortlaag)?
Om te zorgen dat u niet direct op de modules slaapt zit er een comfortlaag op het Master Matras. De comfortlaag is beschikbaar in:
  • Traagschuim
  • Koudschuim (HR45, HR65 of HR80)
  • (Natuur) Latex

Welke comfortlaag bij u past wordt gekozen aan de hand van uw persoonlijke kenmerken zoals bijvoorbeeld uw warmtebeleving.
 
Moet ik een Master Matras draaien en/of keren?
Nee dit hoeft niet meer, een Master Matras wordt bij levering voor u op uw bed geplaatst. Daarna hoeft u hem nooit meer te draaien of te keren.
 
Past het Master Matras op ieder bestaande bedbodem?
Ja, het Master Matras is geschikt voor iedere bedbodem. Dus of u nu een lattenbodem, boxspring, spiraalbodem of schoteltjes bodem heeft, is dit geen enkel probleem. Ook is het Master Matras geschikt voor een verstelbare bodem, daarvoor is de koppelrits variant geschikt.
 
Wat is een koppelrits variant?
Bij twee matrassen met een koppelrits worden de matrassen aan de bovenzijde aan elkaar geritst. Dit om te zorgen dat u geen kloof tussen de matrassen heeft. De koppelrits variant is ideaal als u elektrische verstelling heeft. Heeft u geen elektrische verstelling en vind u de kloof tussen de matrassen storend? Kies dan voor de partneruitvoering.
 
Nekklachten & Master Matras
 
Nekklachten zijn erg vervelend. Een juiste ondersteuning tijdens uw slaap is van groot belang voor het herstel van uw lichaam. Het is belangrijk dat uw wervelkolom in een zo recht mogelijke houding komt te liggen. Zo wordt de druk op uw wervels verminderd en geeft u uw lichaam de kans om optimaal te herstellen. Het Master Matras is ontwikkeld om rugklachten te verminderen/verhelpen.

Master Matras werkt samen met fysiotherapeuten om slaapgerelateerde klachten beter in kaart te kunnen brengen. Hierdoor kunnen we u beter voorlichten en helpen op het gebied van rugklachten, nekklachten, schouderklachten en heupklachten. Door ons aanpasbare systeem heeft u nooit meer de angst om het verkeerde matras te kiezen.

Wilt u meer weten over het unieke Master Matras? Vraag dan gratis onze online brochure aan of plan een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze slaapadviseurs.

Blijf niet zitten met lichamelijke klachten, investeer in een gezonde nachtrust!
 
 
Nekklachten & Master Matras
Aanbevolen door 500+ medisch specialisten
markers
Vind een aangesloten Fysiotherapeut
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vind een aangesloten Fysiotherapeut
Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.