Last van reuma? Heeft u wel het juiste matras?
Heeft u last van reuma en heeft u daar tijdens het slapen last van? Dan zou het kunnen zijn dat uw matras de oorzaak is. Zoals bij iedereen bekend is, is de juiste slaaphouding heel belangrijk. Als u niet in een gezonde rechte houding ligt, dan kunnen uw klachten juist erger worden.

Vaak hebben mensen de ernst van de situatie niet in de gaten en is het vaak te laat. Als u een lange tijd een verkeerde houding aanneemt in het matras kan dat vervelende gevolgen hebben, zoals;

1. De spieren kunnen niet voldoende ontspannen waardoor de spieren niet kunnen herstellen. Dit veroorzaakt klachten. Als dit te lang aanhoudt, kan dit zelfs leiden tot aanhoudende klachten.

2. Als u reuma heeft kan dit resulteren in slapeloze nachten wat erge gevolgen kan hebben op uw;
- eetlust, u wordt juist hongerig waardoor grotere porties gegeten worden.
- ongevallen, omdat u niet uitgerust bent.
- uiterlijk , uw huid verouderd sneller als u te weinig slaapt heeft.
- ziekte, zoals overgewicht, diabetes en hartziekte

Een gezonde houding is dat van groot belang. Daarbij is een goed matras essentieel. Master Matras werkt samen met fysiotherapeuten om slaap gerelateerde klachten beter in kaart te kunnen brengen. Hierdoor kunnen we u beter voorlichten en helpen op het gebied van reuma. Door ons aanpasbare systeem heeft u nooit meer de angst om het verkeerde matras te kiezen.

Blijf niet zitten met klachten, investeer in een gezonde nachtrust!

 
Meer weten over het Master Matras?
Last van reuma?
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.