Last van gewrichtsklachten? Heeft u wel het juiste matras?
Heeft u last van gewrichtsklachten en zijn deze klachten na het slapen erger? Of kunt u al een tijd niet in slaap komen door pijn? Waarschijnlijk past uw huidig matras niet goed bij uw lichaam. Veel mensen denken dat klachten erger worden als er veel inspanning is. Dit kan zeker het geval zijn, maar vaak ligt het ergens anders aan. Namelijk aan een verkeerde houding in het matras.

Vaak denken mensen dat een duur matras ook meteen een goed matras is. De prijs van het matras zegt niks over of het matras bij u past. Dit zegt meer over de kwaliteit en de service van het matras. Iedereen is uniek en heeft eigen persoonlijke kenmerken. Bij iedereen hoort dus een ander persoonlijk matras. Uw persoonlijke gegevens zijn namelijk bepalend voor het samenstellen van uw perfecte matras. Hierdoor weet u welke hardheid welk lichaamsdeel moet ondersteunen zodat u recht en gezond in het matras komt te liggen.

Master Matras werkt samen met fysiotherapeuten om slaapgerelateerde klachten beter in kaart te kunnen brengen. Hierdoor kunnen we u beter voorlichten en helpen op het gebied van uw gewrichtsklachten. Door ons aanpasbare systeem heeft u nooit meer de angst om het verkeerde matras te kiezen.
Meer weten over het Master Matras?
Last van gewrichtsklachten?
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.