Samenwerking Fysio Physics en Master Matras

Master Matras werkt samen met de grootste fysio opleider in Nederland; Fysio Physics. In dit blogartikel lees je wat deze samenwerking voor beide partijen betekend en waarom we deze samenwerking zijn aangegaan.


Wie is Fysio Physics?
Fysio Physics Fysiotherapie is een landelijke organisatie voor fysiotherapie & revalidatie met meer dan 50 praktijken door heel Nederland. Fysio Physics fysiotherapie & revalidatie is onderdeel van de Fysio Physics Group die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness in Nederland. Daarnaast geeft Fysio Physics ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks- en behandeltechnieken. 

Fysio Physics Master Matras Samenwerking

Waarom deze samenwerking?
Het Master Matras is in te delen naar de persoonlijke wensen en behoeften van iedere persoon. Dit maakt het matras een ideale toevoeging op het fysio traject van de cliënten van Fysio Physics. Heeft de client bijvoorbeeld schouderklachten, dan kan het matras hierop worden ingedeeld door de schouder zo veel mogelijk te ontzien. Tevens is het Master Matras eenvoudig achteraf aan te passen, waardoor het matras bij veranderende behoeften (of bij herstel van de client) altijd passend blijft.

Master Matras en Fysio Physics
Sinds Augustus 2019 wordt Master Matras aanbevolen door meer dan 50 fysiopraktijken en fysio opleiders door heel Nederland, om het herstel proces van zo veel mogelijk mensen te kunnen bevorderen. Niet eerder ging Fysio Physics een samenwerking aan met een matrassen bedrijf omdat geen ander matras echt aansloot op het specialistische zorg traject van haar cliënten.

Toepassing Master Matras op herstel traject
Een ergonomisch verantwoorde slaaphouding is ontzettend belangrijk. Een slecht matras kan het herstel traject enorm in de weg staan. Het lichaam herstelt zich tijdens de slaap en het slapen op een verkeerd matras kan dit herstel belemmeren wanneer bijvoorbeeld zenuwen worden bekneld. Onderzoek wat voor type matras er bij jouw lichaam past of bekijk wat een persoonlijk Master Matras voor jou kan betekenen.

Neem ook eens een kijkje op de website van Fysio Physics door hier te klikken. Wil je weten wat het Master Matras voor jou kan betekenen? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.
 
Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.