Beoordelingen

Wij slapen nu 6 weken op het Master Matras en vandaag werden we gebeld door een medewerker van Master Matras of het matras ons bevalt. Wat een super service is dit! Ondanks we heerlijk slapen is het toch fijn om dit telefoontje te krijgen, dat zie je niet vaak!
Na een bezoek 3 weken geleden in de showroom kregen wij vandaag al bericht dat het matras klaar staat voor levering. Wij kunnen niet wachten tot hij morgen bezorgd wordt! Super fijn.
Een jaar geleden het Master Matras aangeschaft. Op het begin niet helemaal tevreden over de ondersteuning van het matras, het gevoel dat ik niet goed op het matras lag. Een adviseur van Master Matras is langs gekomen om de indeling van het matras aan te passen. Nu eindelijk slaap ik heerlijk en al mijn klachten zijn weg! Het heeft eventjes geduurd maar ben nu super tevreden over het matras en vooral over de service van Master Matras!!
Erg fijn matras! Ik ben nu eindelijk van mijn nek klachten af waar ik al een jaar voor bij de fysio kom. Als ik dit eerder had geweten dan had dat een hoop tijd en geld gescheeld.
Heerlijk matras! Niet hoeven wennen. Mijn schouder is veel minder pijnlijk. Hadden we eerder moeten doen!
In Suriname zouden we zeggen 10 punt plus. De eerste nacht al heb ik heerlijk geslapen. Wennen ....... echt niet!!!. De service van uw bedrijf is perfect. Waren meer bedrijven zoals die van u, dan zouden wij mr. Frank Visser niet nodig hebben ( Sur. Humor). Nogmaals heel hartelijk dank
Ik heb nu het matras 7 weken en slaap heerlijk! Ook mijn heup operatie is goed geslaagd helemaal geen pijn meer. Ik voel me weer 18......... en ik ben 68 ha-ha
Vandaag mijn nieuwe bed geleverd. Ze hebben zelfs geholpen met de nieuwe gordijnen even op hangen omdat ik zelf niet op het trapje durfde. Fijn dat er nog een bedrijf is dat echt de tijd voor je neemt.
In een woord WAUW! wat bieden jullie een bijzonde service dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na 6 weken werd ik gebeld om te vragen hoe we sliepen dat was al bijzonder, toen ik vertelde dat we heerlijk sliepen maar mijn vrouw momenteel grieperig is en daardoor wat onrustiger slaapt kregen we zelfs een bos bloemen gestuurd met een beterschaps kaartje. Zo voel je je wel echt een speciale klant, dit is wel een 10 sterren recensie waard!
Geholpen door de eigenaar. Veel kennis en echt de drive om een oplossing te vinden voor mijn rugklachten. Dat is de grootste reden dat ik hier een matras heb gekocht!
Zeer aan te bevelen! Een duidelijke en scherpe offerte, levering op tijd en ongelooflijk netjes en snel gemonteerd. Keurig afgewerkt en alles opgeruimd. Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit en service van Master Matras.
Prachtig bed! 100% tevreden,
we gingen voor een compleet bed naar de showroom maar daar werden we er op gewezen dat het master matras op ieder bed kan en dat we helemaal niet perse een nieuw bed hoefden aan te schaffen omdat ons bed pas 3 jaar oud is. dit noem ik nou eens het beste voorhebben met je klant gewoon eerlijk zijn. had gehoopt dat mijn fysio ons 3 jaar geleden direct naar master matras had gestuurd dan had ik nu geen swiss sense bed staan waar het matras al versleten van is...
In het revalidatiehotel waar ik na mijn heupoperatie heb mogen herstellen sliep ik op een heerlijk matras. Bij de receptie gevraagd wat voor type dit was en die stuurde mij door naar jullie, het matras 2 weken geleden op de website besteld en hij zou in week 28 komen. Ik ben benieuwd of hij net zo lekker ligt als daar.
Na veel op internet te hebben gezocht en in verschillende winkels op matrassen hebben gelegen. Heb ik gisteren advies gehad in de showroom van master matras. Goed geholpen door Luuk. Ik ben veel te weten gekomen over mijn reumaklachten in combinatie met mijn nachtrust. Het fijne is dat het geen verkopers zijn maar mensen met verstand van zaken die echt een oplossing willen bieden voor mijn klachten. Ik kijk met smart uit naar de levering van mijn nieuwe bed! Ik zou iedereen aanraden eens langs te gaan bij master matras als echt goede informatie wil in plaats van verkooppraatjes.
Via mijn fysiotherapeut in contact gekomen met Master Matras. Uiteindelijk ook een matras bestel omdat werd beloofd dat het matras speciaal gemaakt is voor mensen met blijvende lichamelijke klachten. Momenteel slaap ik een half jaar op het matras en ben er super tevreden over. Mijn lichamelijke klachten zullen nooit verdwijnen, maar sta elke dag beter op als voorheen. Zelfs mijn sokken krijg ik zonder moeite aan in de ochtend!
Alleen maar positieve ervaringen met Master Matras. Ben erg blij met ons eigen droom bed. Zo leuk om zelf je bed te ontwerpen. Ik vond het jammer dat we op de levering moesten wacht, maar het wachten was het meer dan waard. Ik zal jullie adviseren aan iedereen die opzoek is naar een goed bed.
Wij zijn erg blij met ons nieuw matras, vanaf de eerste dag slapen we goed. Super uitleg gehad. Er wordt echt met je meegedacht.
Ideaal voor koppels die beide een andere hardheid van het bed willen. Mijn man heeft liever een zacht matras en ik een hard matras. Met Master Matras slapen we op één matras maar iedere kant aangepast op onze persoonlijke wensen. Zelf doe ik aan Topsport en heb ik nachtdiensten hierdoor is slaap erg belangrijk. Wanneer ik klachten krijg aan mijn lichaam en ik ga naar bed heb ik de volgende dag een stuk minder last, en wordt ik uitgerust wakker. Ik zelf zal dit matras echt aan iedereen aanraden. Zelfs wanneer je persoonlijke voorkeur van hardheid veranderd kan je dit matras nog makkelijk aanpassen. Ook de nazorg van Master Matras is super, ze bellen na een tijdje op met de vraag of alles nog naar wens is en of ze nog ergens mee kunnen helpen. TOP BEDRIJF.


Ralph super bedankt voor de snelle levering. Ik slaap heerlijk na een lange dienst, mijn rugpijn is echt minder. Binnenkort nemen collega's van mij contact op. Die willen ook allemaal een matras van jouw.
Een tweepersoons matras gekocht. We slapen heerlijk. Eindelijk geen opening in het midden meer.
Via Google terecht op deze site, gemakkelijk het matras samengesteld op de website. Daarna even kort contact gehad met het bedrijf en het matras werd geleverd.

Nu 6 weken het matras en Francien belde of ik ook echt goed slaap op het matras. Wat een service, dus zoals beloofd aan de telefoon, hier mijn beoordeling Francien!
Op afspraak geweest in de showroom. Zeer vakkundig geholpen en wat is er veel mogelijk!! Echt ongelooflijk!! Omdat wij beide lichamelijke klachten hebben is dit matras speciaal voor ons samengesteld. Wij slapen weer heerlijk en raden iedereen aan om naar dit geweldige bedrijf te gaan!!
Wat een mooi systeem! Nog nooit eerder gezien, als ik mijn vakantiegeld binnen krijg maak ik een afspraak. Ik geloof echt dat dit de oplossing is voor mijn nek/schouderklachten!
Snelle flexibele levering, mooie matras op maat, mooie prijs.
Twee matrassen gekocht van bij Master Matras. Vrijdag werden ze al geleverd. Vriendelijke verkoopster die een goede uitleg gaf van de verschillende materialen. Ze liggen heerlijk stevig en ik merk dat m'n rug goed ondersteund wordt.
Telefonisch contact opgenomen duidelijke uitleg gehad, binnenkort komt ik langs om het in het echt te zien! Tot nu heel tevreden over jullie!
Ik had 3 jaar terug bij Swiss senseo in Denbosch voor veel geld een boxspring gekocht helaas heb ik hier nooit echt aan kunnen wennen en mijn klachten bleven. Door de adviseur in de Swiss sense winkel doorgestuurd naar MasterMatras want die konden mij wel verder helpen met mijn schouderklachten.......! Nu heb ik 6 weken mijn nieuwe matras en de schouderklachten zijn niet minder geworden maar zelfs helemaal verdwenen!!!! Jammer dat ze mij niet gelijk naar MasterMatras hebben doorgestuurd, maarja een bed uitzoeken blijft lastig. Gelukkig weten ze bij MasterMatras wel precies wat je nodig hebt!
Vandaag een voicemail gekregen met de vraag hoe ik sliep en of ik een recensie zou willen achterlaten op de site, ik slaap heerlijk op mijn matras
Tijdens de voorjaarsschoonmaak de blokken uit mijn matras gehaald om buiten te laten luchten alleen per ongelijk de volgorde vergeten oepsie gelukkig hadden jullie de indeling nog in het systeem staan bedankt voor jullie service
Nadat ik online een matras besteld had werd ik binnen een uur gebeld. De adviseur had nog een paar vragen over mijn persoonlijke kenmerken zodat hij het matras kon samenstellen. 5 weken later werd het matras bezorgd, slaap nu al 2 weken heerlijk!
Wij zijn super tevreden, op de huishoudbeurs had mijn vrouw een prijs gewonnen waardoor we € 100 korting kregen op twee matrassen. Na een uitleg van Ruud bij ons thuis hebben we twee matrassen aangeschaft 5 weken later werden ze al bezorgt. We slapen er nu ongeveer 6 weken op en net werden we gebeld door Master matras om te vragen of het bevalt en hoe we slapen! Dit is echt super hoe goed de begeleiding is en dit heb ik nog nooit eerder zo mee gemaakt. Ik zou iedereen de super service van Master Matras aanbevelen!
Via mijn revalidatiearts doorgestuurd naar Master Matras, dit gaf al veel vertrouwen als een specialist een matras aanbeveelt. Toch was ik huiverig om er een aan te schaffen want het is toch wel veel geld en wat als het dan toch niet werkt? Omdat ik toch mijn klachten wel wilde verminderen heb ik na een half jaar toch besloten een adviesgesprek in de showroom in te plannen. Daar begreep ik het systeem pas echt goed en kwam ik er achter dat je het altijd kunt aan blijven passen en het dus altijd bij mijn lichaam past ondanks mijn lichaam veranderd. Ik heb toen besloten het toch aan te schaffen en heb sinds dien nog geen spijt gehad van mijn keuze. Ik wil mijn revalidatie arts bedanken voor de tip en Master Matras voor de super service, een mooi bedrijf die zijn klanten echt kent en persoonlijke aandacht geeft. Ga zo door!
We slapen nu 3 weken op het Master Matras, in één woord: Héérlijk! Door de kennis en het vertrouwen van Master Matras de keuze gemaakt op dit matras, maar gelukkig met goed resultaat. Fijne mensen die je oprecht proberen te begrijpen en te helpen.
Nadat we het dringend advies hadden gekregen van Fysio Physics in IJsselstein direct contact opgenomen met Master Matras en met Ralph, die zich onderscheidde door een geweldige aftersales service alles geregeld.
Na goede aflevering door een Haags bedrijf kwam Ralph nog langs en leverde gratis een latex strook voor onder mijn schouder wegens een slijmbeurs ontsteking, waarvoor ik bij ons vorig Couperus matras moest bijbetalen. Maar het allerbelangrijkste is dat de matras ons uitstekend bevalt en je voelt je na de koop niet alleen gelaten, want Ralph belde nog eens op om te vragen of alles naar wens was.
na bijna 56 jaar huwelijk eindelijk een perfect matras en Ralph bedankt.
Fantastische oplossing voor onze klachten
Wij slapen nu 6 weken op het Master Matras. Vandaag zijn we gebeld door Master matras over hoe onze slaapervaring tot nu toe is, top service! Natuurlijk tegen deze vrouw gezegd dat wij heerlijk slapen op onze matrassen!
Erg te spreken over Master Matras! We zijn goed geholpen en slapen weer heerlijk
In de winkel van Master Matras in Zaltbommel zijn we geholpen door een kundige meneer die wist waar hij over sprak. Ons perfect heeft geholpen bij het uitzoeken van de juiste matrassen. Vanaf de eerste avond heerlijk geslapen. Top.
Ik ben zeer tevreden over advies wat verstrekt werd bij de aankoop van onze matrassen.
Fijne service! Na veel advies ons matras samen persoonlijk ingedeeld. Eindelijk geen discussies meer over het matras, ieder zo zijn eigen indeling! Wij zijn ontzettend tevreden.
Prima service en uitleg, slaap sinds lange tijd weer door en sta op zonder rugpijn. Echt een aanrader.
Super service! Na een aantal weken geslapen te hebben op het matras belden ze op om te vragen hoe het sliep! Dat is echt super!
Reactie Master Matras:
Bedankt Frans voor uw beoordeling. Voor ons is het een kleine moeite om even te bellen, samen zorgen we er voor dat de indeling perfect aansluit. Nu, volgende maand maar ook nog over 5 jaar. Dat is het voordeel van het aanpasbare Master Matras
Top product en goede service!
We zijn zo blij met ons master matras het is heerlijk wakker worden.
Vanmorgen is ons nieuwe boxspring gebracht, kunnen ons nu al verheugen op een goede nachtrust
Eindelijk weer een heerlijke nachtrust door dit super matras! Dik tevreden!!
Slapen goed op het Master Matras. Enige nadeel is wel dat wij onze (net gekochte) topper niet kunnen gebruiken op dit matras. Zonde van ons geld!
Reactie Master Matras:
Goedemiddag Manders, wat vervelend dat u net een topper had aangeschaft voor de aankoop van het Master Matras. In het Master Matras zit een comfortlaag, die te vergelijken is met een topper. Deze is aan het master vast geritst zodat deze nooit meer zal verschuiven. Deze laag wordt gekozen op basis van uw persoonlijke kenmerken. Hopelijk slaapt u wel lekker op onze comfortlaag, zo niet, vervangen wij deze in het eerste jaar na aankoop kosteloos voor een comfortlaag die wel bij u past!
Gisteren onze boxspring geleverd, vriendelijk personeel en alles snel in elkaar gezet. We gaan nu genieten van ons slaapplezier!
Gisteren in de showroom geweest in Zaltbommel goede uitleg gehad van Kim en gelijk wat inspiratie opgedaan voor de verbouwing thuis! Helemaal happy
Het matras is echt mega comfortabel en het ondersteund ook goed. Mijn rugklachten zijn duidelijk verminderd hierdoor. Elke avond kijk ik ernaar uit om weer in bed te kruipen!!
We zijn super goed geholpen en slapen heerlijk op ons nieuwe bed. Één nadeel.. mijn man komt er niet meer uit door zn nieuwe gadget (tv-lift).. haha! Was even passen en meten met de hoeslakens maar zijn er gelukkig mee geholpen. Al met al helemaal top!
Na lang zoeken eindelijk een matras die mijn gewicht (150+) kan dragen! Ook fijn dat het matras met me mee veranderd als ik af val.
We slapen heerlijk op ons Master Matras!
Top matras, top service!
Buiten dat het matras heerlijk ligt, ben ik vooral te spreken over het gemak. Nooit meer draaien en keren, de topper die vast aan het matras zit, geen omkijken meer na! Scheelt mij veel moeite met het huishouden!
Wij hebben een kuil en zochten eigenlijk een losse topper, maar die hebben ze bij Master Matras niet.
Reactie Master Matras:
Beste Heer/Mevrouw, Wij hebben inderdaad geen losse toppers. Een topper is volgens ons een tijdelijke oplossing voor de kuilvorming in het matras. Vaak is de 'kuil' ook dieper dan de topper zelf dik is en zit de kuil dus in het onderliggende matras. Een nieuwe topper lost de kuil dan ook niet op. Om dit te testen kunt u eens de topper van het bed halen en vlak op de grond leggen. Is de kuil nu nog net zo diep?
Omdat het matras 26cm dik is hadden we verwacht dat het matras te dik/hoog zou zijn voor onze boxspring. De adviseur had een mooi voorbeeld bij zich en liet zien dat het reuze mee viel. Eigenlijk is het alleen maar makkelijker een wat hogere uitstap. Ralph was de adviseur die ons geholpen heeft, het was een gezellig en goed gesprek. Nogmaals bedankt Ralph
Via mijn revalidatiearts in contact gekomen met Master Matras, zij hebben voor mij en mijn partner een matras samen gesteld. Nu 6 weken wachten op de levering, we zijn zeer benieuwd of dit mijn klachten kan verminderen!
Vandaag ons nieuwe bed geleverd, super service! We gaan nu genieten van het matras.
Op de 50+ beurs het matras aangeschaft. Ik ben super goed geholpen en slaap weer super fijn. Dankjewel Master Matras!
Via mijn revalidatiearts in contact gekomen met Master Matras, zij hebben voor mij en mijn partner een matras samen gesteld. Nu 6 weken wachten op de levering, we zijn zeer benieuwd of dit mijn klachten kan verminderen!
Op de VT wonen beurs kennis gemaakt met het product en bedrijf, en een gratis kussen gewonnen! Zodra mijn budget het toe laat schaf ik zeker een master matras aan!
Super product en service. We zijn erg tevreden met ons mooie nieuwe bed!
Duidelijke uitleg gekregen van de adviseur, mijn vriendin en ik slapen beide super goed in hetzelfde bed, maar toch allebei een persoonlijk matras!! Super oplossing het Master Matras, logisch systeem, aan te raden!
Reactie Master Matras:
Bedankt!
4 Jaar geleden een matras aangeschaft bij Master Matras, tijdens de verbouwing van de slaapkamer was de hoes van het matras erg vies geworden. Via de telefoon een nieuwe gekocht en gratis door de monteurs van Master Matras laten wisselen. De hoes koste €125,- sonde van het geld omdat hij eigenlijk nog lang niet versleten was.
Helemaal blij met ons nieuwe bed. Ons oude matras hebben ze meegenomen. 3 hoog geen probleem. Geweldige service!
Fijn om zekerheid te hebben dat we met dit aan te passen systeem altijd lekker slapen! Tot nu toe slapen we heerlijk! Ook een fijne service door de medewerker die aan huis advies gaf.
Partneruitvoering is perfect! Eindelijk een matras zonder vervelende kloof in me bed. Voor iedereen aan te raden
Compleet bed aangeschaft op advies van mijn fysiotherapeut. Nog elke dag blij dat ik de keuze heb gemaakt om het ineens voor een goede oplossing te gaan die echt bij me past!
Fijn bed en matras
Super! Helemaal tevreden met ons nieuwe bed :)
Na 2 aanpassingen, nog steeds rugklachten.. Slapen nu een weekje goed na de 3e aanpassing en lijkt nu goed te zijn
Reactie Master Matras:
Hoi Thur, Bedankt voor uw reactie. Hopelijk hebben wij samen met u nu het perfecte matras samengesteld en krijgt u uw optimale nachtrust! Mochten wij nog iets kunnen verbeteren, dan kunt u ons altijd bereiken!
We zijn zeer tevreden over dit matras. Geen schouderklachten meer!
Erg goede service. We slapen weer als een roos!
My mattress is the best thing in the whole house, I love it so much! I will most definitely recommend!
Na een lange zoektocht kwam ik bij Master Matras terecht. Een heerlijk matras wat ook nog eens aanpasbaar is als er iets met mij veranderd! Ook vriendelijke service vanuit Master Matras. Aan te raden!
De eerste weken nog steeds last van mijn rug gehad tijdens het slapen. De indeling twee keer moeten wijzigen samen met Master Matras. Slaap nu gelukkig wel goed, heeft helaas wat tijd gekost, maar uiteindelijk opgelost.
Reactie Master Matras:
Beste Gerwin, Fijn om te horen dat wij samen na een aantal wijzigingen toch uw perfecte matras hebben kunnen samenstellen! Veel slaap plezier toegewenst!
Ik vond het lastig om een goed matras te vinden, maar door dit aanpasbare systeem heb ik het vertrouwen gekregen. Ik slaap heerlijk op dit matras, raad het zeker aan!
We kregen goede uitleg van de adviseur, daardoor de beslissing gemaakt tot aankoop. Tot op heden zeker geen spijt van gehad!
Mijn rugklachten zijn verminderd door de fijne nachtrust die ik nu heb, het is weer fijn slapen. Raad het matras zeker aan bij familie en vrienden.
Wij slapen heerlijk op het Master Matras. We werden heel persoonlijk geholpen een fijne service!
Fijne matrassen, we liggen erg lekker en hebben geen klachten! Ik zou jullie zeker aanraden bij familie en vrienden!
Helemaal prima! Echt een goede investering en alles is keurig afgehandeld. Matrassen werden netjes opgehaald en de service is echt helemaal top! Van mij krijgen jullie een 10! Het was echt allemaal super!
Ja, alles is echt top! We slapen heerlijk en alles was super netjes gegaan bij de levering. Ik zou dit product zeker aanraden bij vrienden en familie!
Alles was erg goed gegaan met de levering. We slapen super lekker en ervaren geen klachten! Ik ga dit zeker aanraden bij familie en vrienden!!
Het was een bed voor mijn moeder. Voor zover ik weet bevalt het super goed!
We slapen super lekker! Erg fijn matras. Wanneer mensen opzoek zijn naar een matras zou ik ze zeker vertellen waar wij ons matras hebben gekocht!
Mijn ervaring met het master matras is goed! Ik slaap er lekker op. Het is waarschijnlijk dat ik het zou aanraden bij mijn vrienden of familie!
Aantal sterren
Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.