Beoordelingen

1 5
Top product en goede service!
1 5
We zijn zo blij met ons master matras het is heerlijk wakker worden.
1 5
Vanmorgen is ons nieuwe boxspring gebracht, kunnen ons nu al verheugen op een goede nachtrust
1 5
Eindelijk weer een heerlijke nachtrust door dit super matras! Dik tevreden!!
1 5
Slapen goed op het Master Matras. Enige nadeel is wel dat wij onze (net gekochte) topper niet kunnen gebruiken op dit matras. Zonde van ons geld!
Reactie Master Matras:
Goedemiddag Manders, wat vervelend dat u net een topper had aangeschaft voor de aankoop van het Master Matras. In het Master Matras zit een comfortlaag, die te vergelijken is met een topper. Deze is aan het master vast geritst zodat deze nooit meer zal verschuiven. Deze laag wordt gekozen op basis van uw persoonlijke kenmerken. Hopelijk slaapt u wel lekker op onze comfortlaag, zo niet, vervangen wij deze in het eerste jaar na aankoop kosteloos voor een comfortlaag die wel bij u past!
1 5
Gisteren onze boxspring geleverd, vriendelijk personeel en alles snel in elkaar gezet. We gaan nu genieten van ons slaapplezier!
1 5
Gisteren in de showroom geweest in Zaltbommel goede uitleg gehad van Kim en gelijk wat inspiratie opgedaan voor de verbouwing thuis! Helemaal happy
1 5
Het matras is echt mega comfortabel en het ondersteund ook goed. Mijn rugklachten zijn duidelijk verminderd hierdoor. Elke avond kijk ik ernaar uit om weer in bed te kruipen!!
1 5
We zijn super goed geholpen en slapen heerlijk op ons nieuwe bed. één nadeel.. mijn man komt er niet meer uit door zn nieuwe gadget (tv-lift).. haha! Was even passen en meten met de hoeslakens maar zijn er gelukkig mee geholpen. Al met al helemaal top!
1 5
Na lang zoeken eindelijk een matras die mijn gewicht (150+) kan dragen! Ook fijn dat het matras met me mee veranderd als ik af val.
1 5
We slapen heerlijk op ons Master Matras!
1 5
Top matras, top service!
1 5
Buiten dat het matras heerlijk ligt, ben ik vooral te spreken over het gemak. Nooit meer draaien en keren, de topper die vast aan het matras zit, geen omkijken meer na! Scheelt mij veel moeite met het huishouden!
1 5
Wij hebben een kuil en zochten eigenlijk een losse topper, maar die hebben ze bij Master Matras niet.
Reactie Master Matras:
Beste Heer/Mevrouw, Wij hebben inderdaad geen losse toppers. Een topper is volgens ons een tijdelijke oplossing voor de kuilvorming in het matras. Vaak is de 'kuil' ook dieper dan de topper zelf dik is en zit de kuil dus in het onderliggende matras. Een nieuwe topper lost de kuil dan ook niet op. Om dit te testen kunt u eens de topper van het bed halen en vlak op de grond leggen. Is de kuil nu nog net zo diep?
1 5
Omdat het matras 26cm dik is hadden we verwacht dat het matras te dik/hoog zou zijn voor onze boxspring. De adviseur had een mooi voorbeeld bij zich en liet zien dat het reuze mee viel. Eigenlijk is het alleen maar makkelijker een wat hogere uitstap. Ralph was de adviseur die ons geholpen heeft, het was een gezellig en goed gesprek. Nogmaals bedankt Ralph
1 5
Via mijn revalidatiearts in contact gekomen met Master Matras, zij hebben voor mij en mijn partner een matras samen gesteld. Nu 6 weken wachten op de levering, we zijn zeer benieuwd of dit mijn klachten kan verminderen!
1 5
Vandaag ons nieuwe bed geleverd, super service! We gaan nu genieten van het matras.
1 5
Op de 50+ beurs het matras aangeschaft. Ik ben super goed geholpen en slaap weer super fijn. Dankjewel Master Matras!
1 5
Via mijn revalidatiearts in contact gekomen met Master Matras, zij hebben voor mij en mijn partner een matras samen gesteld. Nu 6 weken wachten op de levering, we zijn zeer benieuwd of dit mijn klachten kan verminderen!
1 5
Op de VT wonen beurs kennis gemaakt met het product en bedrijf, en een gratis kussen gewonnen! Zodra mijn budget het toe laat schaf ik zeker een master matras aan!
1 5
Super product en service. We zijn erg tevreden met ons mooie nieuwe bed!
1 5
Duidelijke uitleg gekregen van de adviseur, mijn vriendin en ik slapen beide super goed in hetzelfde bed, maar toch allebei een persoonlijk matras!! Super oplossing het Master Matras, logisch systeem, aan te raden!
Reactie Master Matras:
Bedankt!
1 5
4 Jaar geleden een matras aangeschaft bij Master Matras, tijdens de verbouwing van de slaapkamer was de hoes van het matras erg vies geworden. Via de telefoon een nieuwe gekocht en gratis door de monteurs van Master Matras laten wisselen. De hoes koste €125,- sonde van het geld omdat hij eigenlijk nog lang niet versleten was.
1 5
Helemaal blij met ons nieuwe bed. Ons oude matras hebben ze meegenomen. 3 hoog geen probleem. Geweldige service!
1 5
Fijn om zekerheid te hebben dat we met dit aan te passen systeem altijd lekker slapen! Tot nu toe slapen we heerlijk! Ook een fijne service door de medewerker die aan huis advies gaf.
1 5
Partneruitvoering is perfect! Eindelijk een matras zonder vervelende kloof in me bed. Voor iedereen aan te raden
1 5
Compleet bed aangeschaft op advies van mijn fysiotherapeut. Nog elke dag blij dat ik de keuze heb gemaakt om het ineens voor een goede oplossing te gaan die echt bij me past!
1 5
Fijn bed en matras
1 5
Super! Helemaal tevreden met ons nieuwe bed :)
1 5
Na 2 aanpassingen, nog steeds rugklachten.. Slapen nu een weekje goed na de 3e aanpassing en lijkt nu goed te zijn
Reactie Master Matras:
Hoi Thur, Bedankt voor je reactie. Hopelijk hebben wij samen met jou nu het perfecte matras samengesteld en krijg jij jouw optimale nachtrust! Mochten wij nog iets kunnen verbeteren, dan kun je ons altijd bereiken!
1 5
We zijn zeer tevreden over dit matras. Geen schouderklachten meer!
1 5
Erg goede service. We slapen weer als een roos!
1 5
My mattress is the best thing in the whole house, I love it so much! I will most definitely recommend!
1 5
Na een lange zoektocht kwam ik bij Master Matras terecht. Een heerlijk matras wat ook nog eens aanpasbaar is als er iets met mij veranderd! Ook vriendelijke service vanuit Master Matras. Aan te raden!
1 5
De eerste weken nog steeds last van mijn rug gehad tijdens het slapen. De indeling twee keer moeten wijzigen samen met Master Matras. Slaap nu gelukkig wel goed, heeft helaas wat tijd gekost, maar uiteindelijk opgelost.
Reactie Master Matras:
Hoi Gerwin, Fijn om te horen dat wij samen na een aantal wijzigingen toch jouw perfecte matras hebben kunnen samenstellen! Veel slaap plezier toegewenst!
1 5
Ik vond het lastig om een goed matras te vinden, maar door dit aanpasbare systeem heb ik het vertrouwen gekregen. Ik slaap heerlijk op dit matras, raad het zeker aan!
1 5
We kregen goede uitleg van de adviseur, daardoor de beslissing gemaakt tot aankoop. Tot op heden zeker geen spijt van gehad!
1 5
Mijn rugklachten zijn verminderd door de fijne nachtrust die ik nu heb, het is weer fijn slapen. Raad het matras zeker aan bij familie en vrienden.
1 5
Wij slapen heerlijk op het Master Matras. We werden heel persoonlijk geholpen een fijne service!
1 5
Fijne matrassen, we liggen erg lekker en hebben geen klachten! Ik zou jullie zeker aanraden bij familie en vrienden!
1 5
Helemaal prima! Echt een goede investering en alles is keurig afgehandeld. Matrassen werden netjes opgehaald en de service is echt helemaal top! Van mij krijgen jullie een 10! Het was echt allemaal super!
1 5
Ja, alles is echt top! We slapen heerlijk en alles was super netjes gegaan bij de levering. Ik zou dit product zeker aanraden bij vrienden en familie!
1 5
Alles was erg goed gegaan met de levering. We slapen super lekker en ervaren geen klachten! Ik ga dit zeker aanraden bij familie en vrienden!!
1 5
Het was een bed voor mijn moeder. Voor zover ik weet bevalt het super goed!
1 5
We slapen super lekker! Erg fijn matras. Wanneer mensen opzoek zijn naar een matras zou ik ze zeker vertellen waar wij ons matras hebben gekocht!
1 5
Na de aanpassing in de modules slapen we beiden erg lekker nu. Het kostte even wat moeite maar door de servicegarantie van Master Matras is alles netjes opgelost en slapen wij lekker!
1 5
Mijn ervaring met het master matras is goed! Ik slaap er lekker op. Het is waarschijnlijk dat ik het zou aanraden bij mijn vrienden of familie!
Aantal sterren