180 nachten proefslapen zonder risico!
Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u het perfecte matras kunnen samenstellen. Daarom mag u nu het matras 180 nachten thuis proberen. Bent u niet tevreden over het matras? Dan halen wij het matras weer bij u op en krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug.

Uiteraard willen wij wel de kans krijgen om het perfecte matras voor u samen te kunnen stellen. Hierom vragen wij u het Master Matras minimaal 30 dagen uit te proberen. Wij weten zeker dat wij u de juiste ondersteuning kunnen bieden in het matras, dit lukt namelijk bij 95% van al onze klanten! Bent u niet tevreden over de eerste indeling? Dan willen wij graag de kans krijgen om samen met u te kijken naar een andere indeling. Uiteraard zult u dan nog beter slapen.

Mocht u na 3x wisselen van andere ondersteuningen nog niet tevreden zijn, wat bijna nooit voor zal komen, dan kunt u gebruik maken van onze retourservice. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om aan een matras te wennen. 
180 nachten proefslapen zonder risico!

Levenslang garantie
Uiteraard staan wij na de 180 dagen proefslapen nog steeds voor u klaar! Mochten uw persoonlijke kenmerken in de loop der jaren veranderen of u krijgt lichamelijke klachten waardoor u een andere ondersteuning nodig heeft, dan staat Master Matras altijd voor u klaar om samen met u te kijken naar de perfecte indeling van uw matras!

Levenslang garantie
Download onze brochure
Meer informatie? Download onze brochure
lines
Meer informatie? Download onze brochure Klik hier
Download onze brochure
Ergens last van? Klik hieronder voor meer informatie.